Szülinapi bulira vár a 10 éves Mini Magyarország!

Az idén 10 éves Mini Magyarország makettpark hatalmas bulival készül megünnepelni megnyitásának 10. évfordulóját. A különleges napon, 2023. május 13-án a 2013-ban születettek ingyen léphetnek be a szarvasi parkba. Minden gyermeket lufival fogadnak és ingyenes ugrálóvárakkal, arcfestéssel, karikaturistával várják a kicsiket és nagyobbakat is. A nap megkoronázásaként megérkezik a hatalmas szülinapi torta is, amit vétek lenne kihagyni.

10 éves Mini Magyarország plakátja

10 éves Mini Magyarország makettpark

A Szarvasi Arborétumban található Mini Magyarország makettpark, Európa legújabb makettparkjaként 2013. április 10-én nyílt meg Szarvas történetének egyik legnagyobb magánerős beruházásaként. Az idén 10. születésnapját ünneplő makettpark 2023. május 13-án szombaton 10.00 – 16.00 óráig egy hatalmas szülinapi partira várja a látogatókat a makettpark egyedi mesejátszóterén.

Nem akármilyen születésnapot tart a Mini Magyarország, hiszen ebből az alkalomból az idén 10. születésnapját ünneplő gyermekek (2013-ban születettek) INGYEN jöhetnek be május 13-án a szülinapi buliba!

Ezen a különleges napon extra programokkal is kedveskednek: lufival fogadják a gyerekeket, ingyenes ugrálóvárakkal, arcfestéssel és karikaturistával várják a kicsiket és a nagyobbakat is. A napot koronázva 14.00 órakor megérkezik a hatalmas ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni!

Mindenkit szeretettel várnak egy közös ünneplésre 2023. május 13-án szombaton Szarvasra, a Mini Magyarország makettparkba. ( Esőnap 2023. május 14. vasárnap)-

Bővebb információ:
Mini Magyarország makettpark
Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.
https://minimagyarorszag.hu/programok/

További olvasnivalók a Mini Magyarország makettparkról

A Mini Magyarország makettpark Szarvas egyik fő látnivalója, elbűvölő hely családi kirándulásokhoz is. Biztos Te is érezted már úgy, hogy több helyen szeretnél lenni egyszerre. Szarvason ez sem lehetetlen, akár egy óra alatt bebarangolhatod egész Magyarországot. Azt azért nem garantálom, hogy az egy óra valóban elég is lesz a nézelődésre, főleg, ha gyermekekkel látogatsz el a parkba. Kicsit és nagyot egyaránt elbűvölnek a gyerekbarát méretű építészeti csodák. Az interaktív, hangeffektusokkal gazdagított kiállításon felülről és soha nem látott perspektívából tekinthetjük meg a Magyarország neves épületeit.

Hazánk egyetlen interaktív minivárosa, a szarvasi makettpark folyamatosan bővülve várja a könnyed kikapcsolódásra vágyókat. 2016 óta a Felvidék kilenc híres épületeinek minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása teszi teljessé a történelmi sétát. Nézzük, milyenek a Mini Magyarország makettpark felvidéki épületei!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük