Retro Élményközpont nyílt Budapesten

Budapest szívében újabb önfeledt kikapcsolódási lehetőség várja a családokat. A Retro Élményközpont három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatja be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit. Az interaktív időutazáson a múltból felbukkanó 1500 tárgy segítségével átélhetjük, hogy milyen volt az élet akkoriban. A retro bisztroban többek közt zenegép, zsírosdeszka és jaffa repít vissza a múltba.

Retro Élményközpont Budapestn

Retro Élményközpont

Budapesten az Október 6.-a utca 4. szám alatt nyílt meg a háromszintes épület.

MEGNYITOTTUK BUDAPEST BELVÁROSÁNAK
LEGSZÓRAKOZTATÓBB ÉLMÉNYKÖZPONTJÁT!
INTERAKTÍV IDŐUTAZÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK,
3 SZINTEN!
A legmodernebb technikával felszerelt Élményközpontunkban Lada rendőrautóval járőrözhetsz a Gazdagréti lakótelepen, megnézheted mi mindent vitt magával Farkas Bertalan az űrbe, de akár bemondóként is kipróbálhatod magad a korabeli Híradó stúdiójában.

És ez csak néhány a számtalan interaktív élmény közül… – olvasható az Retro Élményközpont weboldalán.

A múzeum szerves része a Retro Biszto piros bárszékekkel és korabeli slágereket játszó zenegéppel. A kínálatban a retro nagy klasszikusai mellett  mint például a zsírosdeszka, a hagyományos melegszendvics, a virsli mustárral, kakasos nyalóka és bambi – glutén- laktózmentes lepényt is találunk húsos és vegetáriánus változatban egyaránt.

Retro Élményközpont bisztrojaBudapestn

A hely ideális lehet legkülönfélébb privát rendezvények (esküvői, fotózás, születésnap, leánybúcsú) megtartására is, ezek lebonyolítására is lehetőséget biztosítanak.

Előzetes foglalással idegenvezetést is vállalnak. A szöveges tartalmak többsége négy nyelven (magyar, angol, német, orosz) elérhető.

Az élményközpont hétfőtől vasárnapig 10-től 20 óráig tart nyitva, míg a bisztró egészen este 10-ig várja a vendégeket.

Nyitvatartási és egyéb infromációkat a hivatalos oldalon találsz.

A fotók a múzeum oldaláról származnak.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy × 2 =