3D Gallery – Interaktív vizuális galéria Budapesten

Van egy hely Budapesten, ahol a minden felnőtt bátran gyerekké válhat. Egy hely, ahol az egész család jól szórakozhat. Egy hely, ahova még a kamasz gyerekeket is el lehet cibálni, mert nem érzik cikinek, hogy a szülőkkel vagy a nagyival tartanak. Egy szuper hely, ahol nencsak szabad, de szinte kötelező a fényképezőgép vagy a mobiltelefon kamerájának használata. Ez a 3D Gallery, egy interaktív vizuális galéria, ahol próbára teheted kreativitásodat és garantáltan jól érzed magad.

3D Gallery

3D Gallery – Interaktív vizuális galéria

Volt kolléganőm, Csizmásné Varga Judit osztott meg a napokban csodálatos fotókat a 3D galériában tett látogatásukról, ahova kis unokáját vitte el. Bevallom, előtte én nem tudtam ennek a helynek a létezéséről, de a fotókról lerítt, hogy ez bizony a feledhetetlen szórakozás és móka fellegvára. Megkértem hát az engedélyt a fotók közzétételére és utána olvastam a helynek.

Csak pozitív véleményt és mosolygós arcokat találtam.

3D Gallery

Nem csoda, hisz ez a hely maga a csoda.

A 3D-s, többségében kézzel készített festmények között ellentétben egy hagyományos múzeummal, mindent szabad. Meg lehet fogni a festményeket, részesévé lehet válni a történetnek és ráadásul mind ezt meg is örökíthetjük a kamaránkkal vagy a fényképező gépünkkel.

3D Gallery

Itt minden történet úgy alakul, ahogy szeretnéd. A fantáziád és kreativitások határozza meg, hogy mit kezdesz a 3D-s képekkel, mit hozol ki bellőlük és hogy örökíted meg azokat. Az alkalmazottak szívesen körbevezetnek és profi felszereléssel segítenek elkészíteni a legjobb, legviccesebb fotókat. A végén a kedvenc képeteket nyomtatott formában is megkapjátok, az összes rólatok készült képet pedig elküldik az egy általatok megadott e-mail címre.

3D Gallery

Mint megtudtam, születésnapokra, leánybúcsúkra vagy bármilyen egyéb rendezvényre is lefoglalható a helyszín.

Nyitvatartási és egyéb információkat a hivatalos oldalon találsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük