Virágos húsvéti üdvözlet Rómából

Most, amikor már hosszú ideje nem utazhatunk, igazán jól jön egy szívből jövő húsvéti üdvözlet Rómából. Bár a fotókat pár évvel ezelőtt készítette olvasónk és mára Olaszországban is sok minden megváltozott, biztos vagyok benne, hogy a virágok az idén is pont ilyen szép virágosan köszöntik az ünnepet. Na és várják, hogy visszatérjenek a turisták.

húsvéti üdvözlet Rómából

Virágos húsvéti üdvözlet Rómából

Szabó András olvasónk pár évvel ezelőtt Rómában töltötte a húsvéti hetet. Lelkes  természetbarátként a rengeteg nevezetesség mellett a helyi flora felfedezésére is szakított időt. Ahol csak tehette, a gyönyörű virágokat is lencsevégre kapta. Könnyű dolga volt, hisz a medterrán éghajlatú fővárosban sokkal előrébb jár a természet, mint hazánkban. Míg nálunk például a citrusok, bougainvilleák a teleltető helyeiken várják a jó időt, addig ott már javában virágba borultak a mediterrán növények és teremnek a zamatos gyümölcsök.

 

húsvéti üdvözlet Rómából

András szerette volna velünk is megosztani az élményt és egy gyönyörű fotós válogatással kívánt kellemes húsvéti ünnepeket. Sőt még a locsolkodásról sem feledkezett meg! Fogadd szeretettel a szívvel-lélekkel készített gyönyörű fotóit.

“Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok ezekkel a frissen készült képekkel minden csoporttagnak.

húsvéti üdvözlet Rómából

Rómában kellemesen meleg volt a nagyhéten, a természet jóval előttünk jár. Az akác már javában virít, ontja bódító illatát.

húsvéti üdvözlet Rómából

húsvéti üdvözlet Rómából

Ő a locsolófiú helyettem!

Nagyon köszönjük a csodás üdvözletet Szabó Andrásnak!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük