Legszebb adventi dekoráció verseny 2020 nevezettjei – videó

Félidejéhez érkezett a legszebb adventi dekoráció verseny 2020 szavazási szakasza. Már eddig is nagyon sok szavazat érkezett, de biztos vagyok benne, hogy vannak még tartalékok és a vasárnap éjféli zárásig igen nagy hajrá várható. Hogy könnyebb legyen a döntés, egy videót készítettem az adventi dekoráció verseny 2020 nevezettjei által beküldött varázslatos dekorációkból.

adventi dekoráció verseny 2020 nevezettjei

Többen is későn kaptak észbe, hogy jelentkezni kellett volna a 2020-as kültéri adventi dekorációs versenybe. Magam is sajnálom, de a szabályokat betartókkal szemben tisztességtelen lett volna a későn jelentkezők nevezésének elfogadása. Szomorúan ugyan, de ezeket elutasítottam.

Annyira szépek és varászlatosak a benevezett dekorációk, hogy az idén is készítettem egy videót belőlük.

Remélem, hogy a zenei aláfestéssel kiegészített videó segítséget nyújt a szavazáshoz is és 2020. december 14-én valóban a legszebb dekorációt hirdethetjük ki nyertesként. Nekem több kedvencem is van, képtelen lennék dönteni.

Legszebb adventi dekoráció verseny 2020 nevezettjei – videó

A videóban abc sorrendben szerepelnek a települések. Akik több fotót is küldtek, azoknak valamennyi fényképe belekerült a videóba.

Kattintsd és csodáld meg a nevezettek varázslatos dekorációit!

https://youtu.be/yIl7VkOCwZg

A verseny szavazási szakasza 2020. december 13-án 23:59-ig tart. A beküldött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra kerültek feltöltésre településenként külön-külön albumba.

2019-es verseny nevezettjeinek videói

https://youtu.be/TkiiQwaa9s4

2016-os verseny nevezettjeinek videói

https://youtu.be/cwHJphLTDL8

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük