Visszatérés az őskorba: a DinoPark újra nyitva a KÖKI tetőteraszán

Ahogy a tavasz beköszöntével újra kinyílnak a virágok és felpezsdül az élet, úgy tárja ki ismét kapuit a KÖKI Bevásárlóközpont tetőteraszán megbúvó csodálatos világ – a DinoPark. Magyarország első állandó dinoszaurusz kiállítása és oktatóparkja készen áll arra, hogy visszarepítse látogatóit az idők homályos ösvényein keresztül az ősi, csodálatos mezozoikum világába.

DinoPark a Köki tetőteraszán

Újra nyit a DinoPark

Március 28-tól újra megnyitva a DinoPark a tetőteraszon, ahol a valósághű dinoszauruszok, köztük 30 mozgó példány, keltik életre a múlt titokzatos atmoszféráját. Itt, ahol a múlt és a jelen találkozik, paleontológusok által megalkotott környezetben barangolva, a látogatók észrevétlenül veszik át a rég elveszett idők hihetetlen élményeit. A lenyűgöző látvány és hangok mellett egy tanösvény, egy paleontológiai játszótér és egy Föld történetét bemutató múzeum várja a felfedezőket, biztosítva, hogy az élmények oktatással és szórakozással is párosuljanak.

A tavaly augusztusban nyílt szabadtéri élményparkot paleontológusok szakértői segítségével tervezték, az ide látogatók 25 helyszínen 80 mérethű dinoszaurusszal találkozhatnak. A hatalmas, sokszor mozgó és hangokat kiadó dinók körül egy igazi őskori környezetet alakítottak ki, ahol az élmények mellett többek között egy tanösvény, egy paleontológia játszótér és egy, a Föld történetét bemutató múzeum gondoskodik a játékos tanulásról interaktív, élethű és mérethű replikákkal.

Az őskort idéző DinoPark tavaly november végén a téli hónapokra ideiglenesen bezárta kapuit, de március 28-tól újra nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt az egész család számára a KÖKI tetőteraszán található másfél hektárnyi területen, 10-18 óra között.

További információ a dinoszaurusz park hivatalos oldalán.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük