Vár az Erőművek Éjszakája – 2023. október 27

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) és csatlakozó partnerei idén is különleges helyszínekkel és egyedülálló programokkal várják az energetika iránt érdeklődőket október 27-én, az Erőművek Éjszakája 70 helyszínén. Az ország legnagyobb és legnépszerűbb energiaipari rendezvényének programjai ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Erőművek éjszakája

Erőművek Éjszakája – 2023. október 27

Idén, október 27-én immár negyedik alkalommal rendezik meg az Erőművek Éjszakáját, az ország legnagyobb és legnépszerűbb energiaipari rendezvényét. A látogatók ezen a napon betekintést kaphatnak az erőművekben, a fűtőművekben és a közműszolgáltatóknál zajló munka kulisszatitkaiba.

Október 27-én országszerte közel 70 érdekes és nem mindennapi élményeket kínáló helyszín nyitja meg kapuit a szélesebb közönség előtt is. Az Erőművek Éjszakáján a látogatók szakértő idegenvezetők segítségével ismerhetik meg az erőművekben a fűtőművekben, a víziközmű-szolgáltatóknál és a hulladékfeldolgozó üzemekben zajló munka érdekességeit és a berendezések működését.

Erőművek éjszakája

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) idén is az Erőművek Éjszakájával egy napon rendezi meg a Távhőszolgáltatás Napja eseményeit. „Ezen a napon a távhőszolgáltatók is bepillantást engednek a kulisszák mögé, lehetőséget adva, hogy az érdeklődők megismerjék az otthonaiknak meleget biztosító szolgáltatók tevékenységét. A szakmai programokkal párhuzamosan közösségi – fenntarthatósági programok sokasága is várja az egyes helyszíneken a látogatókat.”

Az Erőművek Éjszakáját idén is Gyetván Csaba műsorkészítő, a program nagykövete népszerűsíti. Csaba az eseményt megelőzően több olyan helyszínen is járt, amelyeket október 27-én személyesen is megnézhetünk. Kedvcsináló bejelentkezései elérhetők a MEKH Facebook-oldalán.

A hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvény minden évben több ezer látogatót vonz. A szervezők idén is hasonló érdeklődésre számítanak, ezért a népszerű helyszínekre érdemes minél hamarabb regisztrálni a rendezvény honlapján.

Az egyes helyszínekre már lehet regisztrálni a www.eromuvekejszakaja.hu/eromuvek/ oldalon.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük