Vár a toszkán életérzés Egerben

A dolce vita elérhetőbb és közelebb van, mint gondolnád. Nem kell a távoli Olaszországba utaznod ahhoz, hogy megtapasztald, milyen a toszkán életérzés. Az édes pihenést Egerben, a Villa Florencia terméskő falainak és hangulatos térköveinek ölelésében, valamint madárcsicsergős napsütötte mediterrán kertjében is átélhetitek. 

Toszkán életérzés Egerben

Toszkán életérzés Egerben

Dolce Vacanza – édes pihenés a Villa Florencia Egerben

Stílusos pihenés, romantikus kikapcsolódás, feledhetetlen élmények, hosszú séták és történelmi kalandok. A Villa Florencia életérzés mindent átjár nyaralásod során, s a hamisítatlan „dolce far niente” kényeztet az itt töltött idő alatt. Egy csipetnyi Toszkána Eger szívében Simona és István jóvoltából, akik szeretettel elkalauzolnak téged igényeidnek megfelelően.

A történelmi belvárosban színes üzletek hívogató látványa vár, a teraszokon az egri bikavér rubintján csillan a napsugár, miközben a frissen pörkölt kávé és péksütemény illata cirógatja orrodat. A kanyargó kristálytiszta víz mellett sétálva a szűk utcákon lépdelve macskakő masszírozza talpad. Egy ódon faragott ajtó szinte azonnal időutazásra invitál s kinyitva, feltárul előtted Olaszország egyik csodás régiójának világa. A terméskő falak és hangulatos térkövek ölelésében, egy madárcsicsergős napsütötte mediterrán kert fogad.

Toszkán életérzés Egerben

Toszkána valamennyi színét megtalálod itt. Mustársága – Il Giallo – smaragd – Il Verde – krémszínű – La créma- és arany – D’ Oro szobákban is álomra hajthatod fejed, az ódon pácolt gerendák alatt. Polgári stílusú nagy zsalugáterek mögül hatalmas mediterrán ablakokon át csalogat felfedező útra a kis giardinó és Eger szűk utcái.

Igazi kis olasz kuckók, szerelmeseknek, családoknak, akik az édes Itália életérzésbe merülve szeretnének pihenni a magyar dombok között.

A mediterrán stílus minden szegletből rád kacsint, míg segítőkész vendéglátóid baráti mosollyal kínálnak minden napra izgalmas programot. A szobák felszereltsége és berendezése tökéletesen gondoskodik nyugalmadról.

Eger pedig a látványosságokat, a tradicionális török fürdőt, a mesés várat és történelmi múltunk hőseinek világát, az éttermeket, kávézókat, borkóstolókat és a látnivalókat biztosítja számodra.

Itt nem csupán vendég vagy. Itt a Vendég vagy, akit várnak és visszavárnak, s ahol majd úgy köszönnek el Tőled, „Á presto”, vagyis a mielőbbi viszontlátásra, miközben Veled marad a Villa Florencia érzés egy életen át.

Szeretettel várunk :

Simona és István

Email: villaflorenciaeger@gmail.com

Telefonszám : +36 20 310 3195

Weboldal : https://villaflorenciaeger.hu

Szobák:
https://villaflorenciaeger.hu/szobak-panzio-eger/

Árkalkuláció:
https://villaflorenciaeger.hu/arkalkulacio/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük