Vár a Múzeumok estéje Gyulán

Az ismert körülmények miatt központi szervezésben nem valósul meg idén a hagyományos  Múzeumok éjszakája, hanem online játékokkal készülnek felrázni a kultúrára éhes közönséget. Gyulai kiállítóhelyek azonban hosszított nyitvatartással fogadják vendégeiket 2020. június 27-én, szombaton. A Múzeumok estéje elnevezéssel hirdetett programra 19-23 óra között izgalmas előadásokkal és fegyverbemutatókkal várnak minden korosztályt. 

Múzeumok estéje Gyulán

Több cikket is szenteltem már Gyula látnivalóinak itt az oldalon, mert a Békés megyei település sokkal több mint fürdőváros. Gyulára minden évszakban érdemes ellátogatni, rengeteg jó fesztivált szerveznek és mindig történik valami. Ha unjunk a fürdőzést, elmehetünk várnézőbe, Erkel Ferenc emlékházát felkeresni vagy épp bekapni valami finomságot az ország második legrégebbi cukrászdájában.

Múzeumok estéje Gyulán – Múzeumok Éjszakája 2020 helyett

A Múzeumok estéje programról a Facebookon meghirdetett eseményből értesültem. Ott ezekkel a szavakkal csalogatják a látogatókat:

Központi szervezésben nem valósul meg idén a Múzeumok éjszakája, a gyulai kiállítóhelyek azonban hosszított nyitvatartással fogadják vendégeiket június 27-én, szombaton.

Múzeumok estéje elnevezéssel hirdetett programunk 19-23 óra között fegyverbemutatókkal és olyan izgalmas előadásokkal vár minden korosztályt, amelyek a történelmet nem az évszámokon keresztül mutatják be.

Szombat este a Gyulai Várban, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban, az Erkel Ferenc Emlékházban és a Ladics-házban találkozni majd eseményekkel. Az estére a négy kiállítóhely látogatására érvényes belépőt elővételben csütörtökön kezdik árusítani valamennyi múzeumban.

A szabadtéri programok díjtalanul lesznek látogathatók❗️

Részletes programsor megtekinthető a Múzeumok estéje Gyulán hivatalos weoldalán.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük