Vár a 45. Utazás kiállítás 2023. február 23 és 26 között

Új lehetőségek, új kalandok és új úti célok ígerétével várja az utazás szerelmeseit 45. Utazás Kiállítás 2023. február 23 és 26 között a Hungexpo területén. Hazánk elsőszámú turisztikai kiállítására közel harminc országból érkeznek a kiállítók. A belföldi díszvendég a BalatonBike365 a VEB2023-hoz csatlakozva, a külföldi díszvendég pedig az egzotikus úticél Madagaszkár lesz.

Utazás kiállítás 2023

45. Utazás kiállítás 2023. február 23-26

„Az Utazás kiállítás első alkalommal 1978 márciusában került megrendezésre. A megyei idegenforgalmi hivatalok és a hazai utazási kínálat mellett ki gondolná, hogy már az első évben megjelentek a magyar utazási irodák konkrét programajánlatai, amelyek közt nem egy nyugatra menő egyéni vagy társasutazás is szerepelt.

Az Utazás kiállítás már indulásának első néhány évében is a térség jelentős turisztikai börzéjének számított. Az elmúlt 40 évben az Utazás kiállítás még mindig a legnagyobb idegenforgalmi vásár hazánkban és a régióban is ott van a legjobbak között.

A kiállítás a szakemberek és a nagyközönség számára egyaránt szezonnyitó rendezvénynek számít. Az előfoglalási akciók, az információ gyűjtés mellett az Utazás kiállítást egyre inkább élményvásárként is emlegetik, hiszen aki itt tölt néhány órát, máris úgy érzi, mintha nyaralni lett volna.” – olvasható a kiállítás Facebook oldalán.

A 45. Utazás kiállítás a kiállítók bemutatkozása mellett ismét számos szakmai és nagyközönség számára érdekes programmal várja az érdeklődőket. A visszatérő nagysikerű elemek mellett új proramot is helyet kapnak.

Idén is visszatér a Járatlan Utakon Fesztivál előadásainak semmihez sem fogható hangulata, de nem marad el a kiállítás színpadának zenés, táncos vagy akár beszélgetős műsora.

A Blogger Találkozó szombati és vasárnapi programján a legismertebb hazai utazó bloggerek beszélnek élményeikről, kalandjaikról a színpadon.

Nem marad el az Afrika Expo Budapest és a Budapest Boat Show sem.

Újdonságként egy fesztivál sziget is lesz a rendezvényen, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik. Különleges promócióval is készülnek a látogatóknak: 500 db Sziget hetijegyet ajánlanak fel diák áron és napijegyet is nyerhetnek az érdeklődők.

A legnagyobb újdonság a 2023-as kiállításon az E-Bike Test&Show, ahol az érdeklődők E-Bike-okat próbálhatnak ki egy külön erre a célra épített pályán.

Az utazás kiállítás 2023 kulturális díszvendége Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, Liget Budapest Projekt lesz, melynek köszönhetően a budapesti Városliget 2023-ra élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, park lesz.

További információk és jegyvásárlás a hivatalos oldalon.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük