Utazás a lelked felé – önismereti felfedezés

Akár a vállalkozó, az alkalmazott, a vezető vagy a főállású szülő szerepét töltjük be, mindig szánnunk kell időt egy kis szünetre és feltölteni a belső akkumulátorunkat. Az utazás amellett, hogy csodálatos érzéssel tölt el minket, bizonyítottan pozitív hatása van mind a munkánkra, mind pedig önmagunkra. Noha a közhiedelem az, hogy minél keményebben dolgozol, annál sikeresebb leszel, a valóság az, hogy ha mindent beleadsz és odafigyelsz a tested és a lelked pihenésére is, még nagyobb dolgokat érhetsz el. Például: megtalálhatod önmagad!

Utazás a lelked felé

Néhányan egy életen át kutatjuk, kik is vagyunk valójában. Sokan túlságosan félnek tudni, inkább hagyják, hogy mások mondják meg nekik, hogy kik is ők.

Hogyan élhetünk gazdag és kiteljesedett életet, ha nem értjük, hogy mit képviselünk, mik az érdekeink, hol rejlenek az erősségeink és gyengeségeink?

A Discover Your World legfőbb célja az, hogy utat mutasson azoknak, akik az elakadás jeleit vélik felfedezni magukon. Veled együtt dolgoznak a mentális jólléteden, segítségül hívják a hozzád leginkább illő technikákat a széles körű eszköztárukból. Külföldi és belföldi önismereti elvonulásaikkal, szakértelmükkel, tapasztalatukkal, módszereikkel a legjobbat hozzák ki belőled! Ismerd meg önmagad és legyél ura az életednek!

Miért fontos az, hogy utazzunk?

1. Csökkenti a stresszt

Bár sokan úgy gondoljuk, hogy a stressz azt jelzi, hogy keményen dolgozunk, valójában hihetetlenül káros hatásai vannak. Sajnos sokunk számára elkerülhetetlen tényező az életünkben. Ha úgy döntünk, hogy elviseljük vagy a szőnyeg alá söpörjük, csak jobban felgyülemlik, nagyobb kárt okozunk. Segíthet egy vakáció, amelynek során kiszakadhatunk a megszokott, feszült környezetünkből.

2. Új perspektívákat ismerhetünk meg

Mivel olyan mélyen be vagyunk gyökerezve a mindennapjainkba, nehéz átlátni az életünk problémáit, még nehezebb megoldásokat találni. A kikapcsolódás megkönnyíti a munka és a magánélet különböző aspektusainak átgondolását, és azt, hogy min kell változtatnunk.

3. Növeli a kreativitásunkat

Biztosan észrevetted már, hogy ha egy kolléga visszatér az utazásból, teljesen másképp viselkedik, mint távozás előtt. Motiválatlanság helyett folyamatosan pörög, remek ötletei vannak, amelyeket lelkesen valósít meg.

A helyzet az, hogy amikor ellazulsz, agyad új készségek gyakorlására és a problémamegoldásra összpontosít (anélkül, hogy ennek te tudatában lennél). Ennek eredményeként löketet ad a kreatív készségeidnek.

4. BOLDOGSÁG!

A boldog alkalmazottak produktívabbak a munkahelyen. A tested a kiruccanás után nagyobb mennyiségű szerotonint szabadít fel, ami szintén csökkenti a stressz szintjét. Összességében elmondható, hogy pozitivitás termelődik benned, és ez kihat az érzéseidre és az életfelfogásodra is.

5. Jobb teljesítmény a munkahelyen

Azoknak az embereknek – akik odafigyelnek a kikapcsolódásra – nagyobb az esélyük az előléptetésre és az általános siker elérésére, mint azoknak, akik nem. Ez azt is bizonyítja, hogy ha időt adsz magadnak, hogy felépülj egy-egy keményebb projekt után, a következőbe gőzerővel tudsz belecsapni!

Önmagunk felfedezése elvonulással?

Minél több időt töltünk az ismerős és szokásos rutinunktól távol, annál inkább megtanuljuk magunkévá tenni az ismeretlent és elhagyni magunkat a világban.

Az utazás tökéletes önmagad megtalálásához.

De mit szólnál, ha azt mondanánk, léteznek olyan táborok, ahol felfedezheted és fejlesztheted is önmagad, amellett, hogy kikapcsolódsz?

Az önismereti táborok célja az, hogy lehetőséget nyújtsanak a munkától mentálisan elszakadni. Ezeken az utazásokon megismerheted prioritásaid, igényeidet, hogy azok reálisak és relevánsak legyenek a céljaid elérése érdekében. Az úton töltött idő alatt átgondolhatod, mire van igazán szükséged az életben és megismerheted önmagadat. Ennek köszönhetően pedig a számodra legjobb döntéseket fogod meghozni!

Vajon eddig mi akadályozta meg azt, hogy elérd az álmaidat?

A Discover Your World külföldi és belföldi többnapos programjai kánaán a fejlődni vágyók számára. A táborok segítenek abban, hogy megtudd, ki is vagy te és mit is szeretnél elérni az életben.

(A belföldi táborban való részvétel jelenleg védettségi igazolványhoz kötött, a programok az aktuális kormányrendeletnek megfelelően látogathatóak!)

Olyan eszközökkel találkozhatsz, mint az önismeret, a kineziológia, a szomatodráma, coaching, executive-, business-, team coaching, mentoring, OH asszociációs kártyák, HR motivációs eszközök. Játékos feladatokkal és beszélgetésekkel olyan gondolatokat és érzéseket hoznak ki belőled, amelyekről nem is gondolnád, hogy milyen hosszú ideje nyomják a lelked.

A mentális feltöltődés mellett fontos a megfelelő fizikai állapotod is, így a gerinc és hatha jóga, a vezetett meditáció és a hangtál relaxációval segítik a tested rugalmassá válását, miközben problémáid feledésbe merülhetnek.

Ha szeretnél:

– életre szóló kalandban részt venni..

– világot látni..

– a legjobb önmagaddá válni..

akkor a következő elvonuláson ott a helyed!

A legfontosabb beszélgetések, amelyeket valaha is folytathatsz, azok, amelyek önmagaddal történnek. Fedezd fel magad, legyél újra boldog, motivált és megállíthatatlan!

Hirdetés (X)

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük