Ünnepi díszbe öltözött hertfordi postaládák teszik szebbé az utolsó napokat

Anglia legendás királyi postaládái önmagukban is fényképezőgépért kiáltanak. Hátha még szorgos, titkos kezek ünnepi fejfedőt adnak rájuk, mint tették ezt Hertfordban! Az ünnepi díszbe öltöztetés egyáltalán nem öncélú. A járókelők felvidítása mellett jótékonysági adománygyűjtésre hívják fel a figyelmet, hogy az összegyűlt pénzzel szebbé varázsolják a végső stádiumban lévő betegek utolsó napjait. Csodáld meg a Hertfordi postaládák ünnepi díszét!

Hertfordi postaládák

Hertfordi postaládák

Hertford város Nagy-Britanniában, Angliában, Hertfordshire megye székhelye. Lakosainak száma 2001-ben 24 180 fő volt.

Szelle Edit olvasónk hívta fel a figyelmet a kitűnő kezdeményezésre és nemes célra.

„Ma készitettem- e csodás fotókat Angliában. Hertfordban a királyi postaládák is ünnepibe öltöztek. Szerintem csodálatos látvány és közben kiderítettem, hogy lettek ezek a csodák.

Egy szociális titkos társaság kötögették 11 hónapon át, hogy Hertford városában felöltöztessék ünnepibe ezeket a csodálatos postaládákat.

S hogy miért? Először is van ezeken egy kis cetli, amin le van írva, hogy tudjuk támogatni a végső stádiumban lévő betegeket ellátó egységeket, pl az Isabella Hospice-t. Céljuk idén karácsonykor, hogy 1000 fontot összegyűjtsenek. Véleményem szerint ennek a többszöröse meglesz, ahogy ismerem az Angol nép adakozási szokásait. Másodszor mindannyiunknak egy jó napot csináltak ezekkel az ünnepi csodákkal.
Nézegessétek meg Ti is ezeket a csodákat. Anglia Hertford. ❤”

Hertfordi postládák feldíszítve

Hertfordi postaládák

Nagyon köszönöm Szelle Editnek a fotókat és a történetet!

Vajon nálunk mikor találkozunk hasonló kezdeményezéssel? Esetleg van hasonló csak nem hallottam róla? Tudasd velem kérlek, hogy hírt adhassak róla!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük