Új évi üdvözlet tulipánországból -Keukenhof 2020-ban

Új évi üdvözlet tulipánországból címhez azt hiszen elkél némi magyarázat. Talán rájöttél, hogy tulipánország alatt Hollandiát értem. És ha Hollandia és tulipán, akkor mi más lenne, mint Keukenhof. Fogadd szeretettel a csodálatos videót a világ legszebb tavaszi kertjének 2020-as évéről! 

Új évi üdvözlet tulipánországból - Keukenhof

Nagyon különös év volt a 2020-as. Rengeteg veszteseéggel, sírással, lemondással járt. A sok rossz mellett azért hozott némi jót is, mégha nem is volt mindig egyszerű észrevenni. Örömet, mosolyt, szeretet. De nem is akarok ezzel foglalkozni. Ezért is gondoltam,hogy 2021-es év első bejegyzésének nem egy évértékelést hozok. A múlt helyet inkább a jövőbe akarok nézni.

Keukehnof, a világ legnagyobb tavaszi kertje is zárva volt tavasszal. A tervezett nyitás előtt két héttel derült ki, hogy abból bizony nem lesz semmi. Persze ekkor még mindenki abban reménykedett, hogy ha némi késsel is, de megnyithat a park és ismét milliók gyönyörködhetnek az elültetett 7 millió tavaszi hagymás virágzásában. Hát erről is le kellett mondani.

Cserébe viszont soha nem látott érdeklődéssel fordultak az emberek „Európa virágoskertjének” online felületeihez. A hivatalos tájékoztatás szerint nem kevesebb, mint 23 millió látogatója volt a csodálatos tulipánkert online felületeinek.

A zárvatartás ténye nem vette kedvét a kertészeknek. 2020 őszén ugyanúgy elültetésre került a 7 millió virághagyma és a földben várja, hogy kitavaszodjon.

A remény pedig tovább él, hogy 2021-ben nemcsak virtuálisan, hanem ismét testközelből is milliók csodálhatják meg a fantasztikus virágkavalkádot.

Keukenhof nekem is személyes kedvencem. Eddig három alkalommal volt már szerencsém eljutni, legutóbb 2018-ban jártam ott. Reményeim szerint nem utoljára.

Rendszeresen kapok tőlük hírlevelet is. Most új évre egy videót küldtek, amiben a kert 2020-as évét mutatják be. Nekem nagyon tetszett, ezért is gondoltam, hogy megosztom itt a blogon is.

Dőlj hátra és élvezd a tavasz szépségét! 

Új évi üdvözlet tulipánországból

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük