Toszkán hangulat Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló és környéke – amellett, hogy a pihenés és a feltöltődés avatott központja – az aktív kikapcsolódást kereső utazókat is gazdag programkínálattal csábítja a térségbe. De vajon azt gondoltad volna, hogy toszkán hangulat is vár Hajdúszoboszlón?

Toszkán hangulat Hajdúszoboszlón

Családunk hajdúszoboszlói gyökerekkel bír, néhány éve azonban Olaszországban, Toszkána vidékén élünk. Szinte megérkezésünk pillanatában megéreztük azt a különleges atmoszférát, amitől az élet ott sokkal könnyedebbé és nyugodtabbá, mégis tartalmasabbá válik. A mindennapi stressz helyét a harmóniára törekvés, az emberi kapcsolatok mélyebb megélésének vágya vette át.

Apartmanházunkat azzal a céllal építettük fel Hajdúszoboszlón, hogy az Olaszországban megélt, toszkán hangulatból átörökítsünk valamit idehaza is.

Kiadó apartmanjainkat pihenni vágyó pároknak, gyógykezelésre érkező egyéni utazóknak és vakációzó baráti társaságoknak, családoknak egyaránt ajánljuk. A villa 4 db 2 fős és 1 db családi apartmanja 5 illatesszencia titkait rejti.

A Levendula nyugalma, a Peppe Nero izgalma, az Acqua apartman frissessége, a Mimosa érzékisége és Melograno titokzatossága mind vendégeinkre vár.

Az elmúlt időszakban sem ültünk tétlenül. A Kisfaludy program keretén belül feljesztéseket, felújításokat végeztün. Fürdőszobák új köntöst kaptak, modernizáltuk internetes hálózatunk. Giga erősségű Wi-Fi az egész épület területén amellyel a home officeban dolgozók igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni.

Kertben szalonnasütés vagy bográcsozás közben ízlelhetik vendégeink Olaszországban oly közkedvelt proseccot amit ajéndékba kapnak. Horgászok kedvelői és hódolhatnak hobbyjuknak a Keleti Főcsatornán található saját stégünkön.

Vendégeink gondtalan pihenése fontos számunkra. Kérés esetén reggelit is biztosítunk, melyet minden új nap kezdetén egy kosárba csomagolva adunk át, így azt bensőséges hangulatban és tetszőleges időpontban fogyaszthatják el.

A közös terekben olasz recept alapján autentikus alapanyagokból készült süteményekkel, minőségi filteres és szálas teával, valamint kávéval gondoskodunk arról, hogy a dolce vita életérzés gyakran átjárja vendégeink pihenéssel töltött pillanatait. Ha pedig eleredne az eső az olvasósarokban magyar, angol és olasz nyelven is belefeledkezhetnek a könyvekbe, társasjátékaink pedig a gyerekek mellett a felnőtteknek is önfeledt szórakozást nyújtanak.

A Villa Toscana elhelyezkedése garantálja a nyugodt pihenést, az apartmanház termálfürdőtől és központtól való távolsága ugyanakkor az aktív kikapcsolódást kereső utazók és a strandoló családok számára is ideális. A kutyusokkal jóban vagyunk, vagyis kis kedvencét is szívesen vendégül látjuk!

Kikapcsolódási lehetőségek Hajdúszoboszlón és környékén

Hajdúszoboszló és környéke – amellett, hogy a pihenés és a feltöltődés avatott központja – az aktív kikapcsolódást kereső utazókat is gazdag programkínálattal csábítja a térségbe.

Sport, kikapcsolódás

A sportos kikapcsolódást keresők bejárhatják a környéket kerékpárral, próbára tehetik bátorságukat az élményparkban, de futva vagy a nordic walking mozgásformának hódolva is felderíthetik a várost, és megismerhetik a környék természeti értékeit is. A futókat a szabadidőparkban rekortánpálya, a fitnesz szerelmeseit edzőterem várja. Szuper program a piknik a szabadban a nagyhegyesi Krátertónál.

Várostörténet, hagyomány, kultúra

A város történetét, a környék népi hagyományát és a népművészet helyi jellegzetességeit a Bocskai István Múzeumban, a Csanády Borházban, a Gazdaházban, valamint a Harangház és a Fazekasház felkeresésével ismerhetik meg a turisták. Sőt mi több a classic cars után érdeklődőknek ajánljuk Műszaki-Közlekedési és Mezőgazdasági eszközökből összeállított Géptárat.

Debrecen

Ha szeretjük az állatokat, a közeli Debrecen Nagyerdei Állatparkja és a Nyíregyházi Állatpark is megérhet egy-egy utazást, utóbbiban a világ állataival élőhelyük földrajzi helye szerinti bontásban ismerkedhetünk meg.

A debreceni Nagyerdőben a 42 méter magas Víztorony, a Vidámpark és az Agóra Tudományos Élményközpont egyaránt érdekes kalandokra hív, a Kerekerdő Élményparkban pedig a mesék világa vár a családokra.

A kulturális kikapcsolódást keresőket a Szabó Magda Emlékház, a Kölcsey Központ és a Csokonai Színház, nyáron pedig a Nagyerdei Szabadtéri Színpad csábítja programjaival.

Tiszadob

A történelem és a kultúra iránt érdeklődőknek az egyórás autóútra lévő, tiszadobi Andrássy-kastélyt is érdemes célba venni. Az impozáns épület elegáns belső terei mellett az ősfákkal körbeölelt kastélyparkban tett séta is kivételes és maradandó élményt nyújt.

Szervezett városnézések, kirándulások

Ha vissza áll minden a maga kerékvágásába egynapos városnéző kirándulásunkat tehetünk a túlünk kb 60 km-re lévő Nagyváradon, a „Körös-parti Párizsban”. Program megszervezését vállaljuk.

Legyen a vendégünk! Szeretettel várjuk!
Judit & Enzo

https://villatos-toscana.business.site/

Email: villatoscana.hajduszoboszlo@gmail.com

Tel: 30/3689314

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük