Töltődj fel a Tolnai-dombság lankái között!

Gondolkodtál már azon, hova vonulnál el a hétköznapok nyüzsgéséből, hogy pár nap alatt feltöltődj és megtaláld a lelki békédet? Biztos vagyok benne, hogy neked is egy természetközeli, a város zajától távoli, minden kényelemmel felszerelt titkos zug jutott az eszedbe. Pont olyan, mint a Tolnai-dombság lankái közt rejtőzködő Kicsiházak.

Kicsiházak a Tolnai-dombság lankái között

Benke Éva, a Kicsiházak házigazdája mondja el, miért épp a szőlőtőkék közt tudnál leginkább kikapcsoldódni.

Tolnai présházakat újítottam fel nektek, ahol a modern népi kultúrában lassulhattok. Végre kipihenhetitek magatokat a diófák árnyékában, dézsafürdőben az emlékeitekkel.

A 2 személyes felnőttbarát Kicsiház présház szállások, a Pacsirta és Poszáta Kicsiház 2021-ben fogadja vendégeit. A házak külön-külön, vagy együtt is foglalhatók. Mindkét házban külön-külön fürdőszoba, felszerelt konyha, szoba, nagy pihenő terasz vár benneteket.

Vigyázunk a természetre, a környezetünkre. A víz nálunk egyenesen a mennyből jön. Az esővizet összegyűjtjük és több szűrőfázison keresztül tisztítjuk meg, így alkalmas arra is, hogy az emberi bőrrel érintkezzen. Így nem a drága ivóvizet használjuk fürdésre, wc öblítésre, öntözésre.

• Ha az élet “szétizél, meg agyon gyötör…” vagy egyszerűen csak azt érzed, hogy olyan jó lenne valami mást is csinálni, valahol máshol lenni…
• Ha arról fantáziálsz, hogy majd úgy fogsz könyvet írni, hogy kibérelsz egy szép kicsi házat, az ablak elé húzod az íróasztalt, beraksz valami kedvenc zenét, és belecsapsz…
• Ha szeretnél a pároddal végre kettesben lenni pár napig, amolyan “mentes napokra”… család-, gyerek, hétköznap mentesen…
• Ha a fenti három gondolat valamelyikénél magadra ismersz, akkor foglalj nálunk!

A két Kicsiház Nagykónyiban található a Tolnai-dombság lankái között egy szőlőbirtokon.

Minket itt a tér, a levegő és a csend mellett körbevesznek a gyógyfürdők (Tamási, Gunaras, Igal), a fesztiválok (Balaton Sound, Be My Lake, Samsara Fesztivál. Ozora Fesztivál) és néhány vár is (Ozorai Pipó Vára, Simontornyai vár).

A Szőlőhegyen, ezen a dimbes-dombos tájon alkalmatok nyílik a kerékpározásra, nagy sétákra. Közel, a Szent Rókus kápolnánál meg tudtok pihenni és forrásvízzel felüdülni a Szentkútból.

A szomszédos Tamási Vadasparkban a dámszarvasok, őzek között tehettek egy 3 órás túrát az erdész által vezetett kiránduláson.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük