Több ezer programmal jön a Múzeumok Éjszakája 2024!

Már a nyár küszöbén járunk, a napok egyre hosszabbak, a hangulat egyre pezsgőbb, és hamarosan itt is a Múzeumok Éjszakája 2024! 2024 június 22-én, szombaton ismét a nyüzsgő kultúrális kalandoké lesz a főszerep, több mint 400 helyszínen, több ezer program várja a felfedezőket. Akár a főváros pezsgő forgatagában, akár vidéki kincsek között szeretnél kalandozni, a Múzeumok Éjszakája minden ízlésnek tartogat izgalmas élményeket. ️

Szépművészeti Múzeum Budapesten

Múzeumok Éjszakája 2024 – izgalmas programok szerte az országban

2024-ben Csőre Gábor, Jászai Mari-díjas színművész lesz az esemény nagykövete. Az idei év különlegessége, hogy két kiemelt város is lesz. Székesfehérvár mellett „kis kiemelt” helyszínként Esztergom is csodálatos kiállításokkal és izgalmas kísérőprogramokkal várja a látogatókat. Persze a A páratlan kulturális és történelmi látnivalók, programok nemcsak Szent István szülő és koronázási városában

Ahogy már megszoktuk, év leggrandiózusabb kulturális fesztiváljára országszerte készülnek a múzeumok és kiállítóterek. Egyetlen este alatt többszáz helyszínen többezer programmal várják az érdeklődőket. Koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi- és gyermekprogramokkal, valamint számos meglepetéssel kívánják a résztvevő intézmények felejthetetlenné tenni ezt a varázslatos nyárestét.

Miért érdemes ellátogatnod?

  • Lenyűgöző kiállítások: Ismerd meg a történelem, a művészet és a tudomány lenyűgöző darabjait egyedi tárlatvezetések keretében.
  • Izgalmas programok: Koncertek, színházi előadások, workshopok, gyerekprogramok – a Múzeumok Éjszakája garantáltan nem okoz csalódást.
  • Egyedülálló hangulat: Éjszakai séták a múzeumok folyosóin, különleges fényjátékok és varázslatos atmoszféra vár rád.
  • Különleges belépők: A Múzeumok Éjszakája karszalaggal a zsebedben kedvezményesen fedezheted fel a programokat.

Hogyan készülj fel?

  • Tervezz előre: Válaszd ki a téged leginkább érdeklő programokat és helyszíneket a hivatalos honlapon.
  • Szerezd be a karszalagot: A karszalaggal ingyenesen utazhatsz a BKK járatain a rendezvény napján, és kedvezményesen vehetsz részt a programokon.
  • Indulj el felfedezni: Ne maradj le a varázslatos éjszakáról! Gyere el egyedül, párral, családdal, és merülj el a kultúra izgalmas világában.

A Múzeumok Éjszakája 2024 nem csupán egy program, hanem egy élmény, amelyre örökké emlékezni fogsz. Ne hagyd ki, fedezd fel a kultúra lenyűgöző sokszínűségét!

További információkért látogass el a rendezvény hivatalos weboldalra. Itt helyszín, időpont és programtípus szerint is kereshetőek az események, mindezeken túl a Muzéj Facebook- és Instagram-oldalát is érdemes követni, hiszen a szervezők a rendezvényig hátralévő időben kedvcsináló kisfilmekkel, érdekességekkel, információkkal és értékes nyereményekkel kecsegtető játékokkal is készülnek.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük