Szülinapra hív a Mini Magyarország makettpark

2022. április 02-án, szombaton ünnepli a kilencedik születésnapját Szarvas egyik büszkesége, a Mini Magyarország makettpark. A 2 év kényszerű kihagyás után idén a látogatók is együtt ünnepelhetnek a szülinapossal és fogyaszthatják el a 130 szeletes szülinapi tortát. Mint minden évben, ezen a napon is a szülinapos ad ajándékot, a remek programok mellett a kicsik egy csodálatos kifestőkönyvet is kapnak ajándékba. Olvass tovább és tudd meg, milyen lesz a 9. szülinap a Mini Magyarország makettparkban!

9. szülinap a Mini Magyarország makettparkban

9. szülinap a Mini Magyarország makettparkban

A Mini Magyarország makettpark meglátogatása az év minden napján hatalmas élmény. Ritka azonban az olyan hétvége, amikor épp nincs valami rendkívüli program, ami még vonzóbbá teszi a miniváros felfedezését.

Ahogy minden évben, most sem maradhatnak el a meglepetések, hiszen egy születésnap ettől lesz vidám és emlékezetes.

2022. április 02-án (szombaton) az alábbi extra programokkal kedveskednek a parkba látogatóknak:

10:00-15:00 Mini Magyarországos lufival fogadják a gyerekeket

10:00-15:00 óra között INGYENES arcfestéssel várják a kicsiket

14:00 órakor érkezik a 130 szeletes, ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni

Az idei évben egy extra ajándékkal is készülnek a gyerekeknek: A Book24 Könyváruház jóvoltából kiszínezhetik Magyarországot egy csodálatos kifestő könyv segítségével, amit minden gyermek ajándékba kap.

A tortavágás és arcfestés után pedig mindenképp kihagyhatatlan a mini országjárás, ahol már közel 100 épület, vár, templom, malom, állomás épület rejt megannyi izgalmat. A makettpark mini vonatai is arra várnak, hogy a látogatók elindítsák őket kanyargós útjukra, mely alagutakon, hidakon, viaduktokon vezet keresztül.

Mindenkit szeretettel várnak egy közös ünneplésre 2022. április 02-án szombaton a Mini Magyarország makettparkba. – olvasható a hazánk legnagyobb makettparkjának közelményében.

További infromáció a park hivatalos oldalán.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük