Szigorítások a Közel és távol Facebook csoportban

Nem gondoltam, hogy erre valaha is szükség lesz. Az utóbbi napok negatív tapasztalatai viszont szükségessé tesznek néhány szigorítást a Közel és távol Facebook csoportban.
Tudom, hogy sokan vannak köztetek, akik a balkonada.hu és a viragotegymosolyert.hu blogjaimat is olvassák és a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoport tagjai. Utóbbiak már tapasztaltak némi szigorítást a csoportban. Ott azt kellett bevezetnem, hogy minden bejegyzést az adminisztrátoroknak kell jóváhagyni. Csak is ellenőrzött bejegyzés kerülhet be a csoportba.
Valami hasonló szigorításra kerül sor most a Közel és távol Facebook csoportban.
Az utóbbi időben megszaporodtak azok a bejegyzések, amelyek állítólagos külföldi utazáson készültek. Ezeknek a fotóknak a valódisága nem bizonyítható. Gyakran felmerül a gyanú, hogy valaki csak „jófejséget” mutatva, „lájkgyűjtés” céljából tölti fel a fotókat, amelyek gyakran más tulajdonát képezik.
Meg kell állítani ezt a negatív tendenciát!
2019. április 1-től csak is úgy lehet külföldi fotókat feltölteni a Közel és távol – utazást kedvelők csoportjába, ha a feltöltő egyértelműen bizonyítani tudja, hogy valóban ott járt helyszínen.
Néhány példa, amit igazolásként elfogadok:
– névre kiállított beszállókártya,
– útlevélben lévő pecsét, stb.
Ezen bizonyítékok hiányában megvesztegethető vagyok az adott országból nekem hozott ajándékkal!
A belföldön készített fotókkal kapcsolatban egyelőre nem lesz szigorítás. Nincs szigorítás a hírlevél feliratkozással kapcsolatban sem.
Köszönöm a megértésed!
Köszönöm azt is, hogy ezt a sok marhaságot mind elolvastad, amit természetesen április 1-i tréfának szántam!
Itt tudsz feliratkozni a Közel és távol hírlevélre!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük