Szavazz a magyar adventi villamosokra!

Idén már hetedik alkalommal mérkőznek meg Európa adventi villamosai az MHD86 nevű cseh portálon. Az elmúlt 6 évben a miskolci adventi villamos győzött. 2023-ban Miskolc mellett Budapest és Debrecen ünnepi díszbe öntözött villamosai is felkerültek a jelöltek listájára. A 2024. január 2-ig tartó szavázáson most neked is lehetőséged van befolyásolni a verseny végeredményét. Szavazz és nyerjen a legszebb adventi villamos!

Miskolci adventi villamos 2021

Európa adventi villamosai verseny 2023 és szavazás

Az idei szavazáson 28 város vesz részt. Egyes városokban először díszítették fel a villamosokat, míg máshol – ahogy Magyarország több városában is – már több éves hagyománya van. Hazánkat Miskolc mellett Debrecen és Budapest képviseli.

Bár Budapestről 6 díszített villamos is szerepel a listán, míg Debrecen 3 különböző villamossal van jelen, Miskolc mesés adventi villamosa pedig kívűl-belül egy-egy képpel szerepel a szavazólistán, az egyes villmaosokra nem, csupán a városokra adhatjuk le a szavazatainkat.

Szavazni 2024. január 2-ig, így eredményhirdetésre csak jövőre kerül sor.

A megmértettetésen részt vevő villamosokat a verseny rendezőjének honlapján tekintheted meg és itt adhatod le szavazataidat is.

Cikkek az előzőek villamosairól

2021 első adventi vasárnapján már 10. alkalommal indult útjára az ünnepi díszektől ragyogó adventi villamos Miskolcon. A minden évben más-más meseszereplő világát megidéző miskolci adventi villamos a jubileumra aranyszínbe öltözött. A mézeskalács házikóban ezúttal Szépség és a szörnyeteg díszletei varázsolják el a boldog utazó közönséget.

2021-ben ismét – immár ötödik alkalommal – a miskolci lett Európa legszebb adventi villamosa. A MHD86 nevű cseh közlekedési magazin által meghirdetett nemzetközi szavazáson 24 európai város ünnepi díszbe öltözött villamos versenyzett. A budapesti villamos az előkelő nyolcadik helyen végzett.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük