Ismerd meg Budapestet! – Turizmus Világnapja 2018

Szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját. Ahogy évek óta, úgy az idén is tematikus utcákat bemutató városnéző programokkal fedezhetjük fel a főváros kulturális értékeit. Ilyen lesz a Turizmus Világnapja 2018!

Budapest Turizmus Világnapja 2018

Turizmus Világnapja 2018

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. A Magyar Turizmus Zrt. 2011 óta szervezi meg hazánkban e világnapot. 2016 óta az esemény fővárosi koordinátora a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, amely számos ingyenes programmal várja az érdeklődőket.

A rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a nemzetközi közösség figyelmét a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi, valamint gazdasági értékeire. A Bevásárló és Tematikus utcák történelmi sétákkal és épület bemutató programokkal készülnek minden évben.

Az idei évben a World Tourism Day házigazdája Magyarország, pontosabban Budapest lesz.

A meghirdetett 33 ingyenes vagy kedvezményes árú programra már lehet jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 26. 12 óra vagy amíg a helyek be nem telnek.

Bővebb információ a programokról és jelentkezés:

https://bevasarloutca.hu/cikkek/esemeny/turizmus-vilagnapja-2018

2018. szeptember 10-én még aktuális további programok

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük