Olaszország virágzó erkélyei

Olaszország virágzó erkélyei mellett sosem tudok úgy elmenni, hogy ne kattintgatnék néhányat. Szerencsére a Közel és távol utazós blog olvasói között is szép számmal vannak azok, akik hozzám hasonlóan a virágokat is lencsevégre kapják. Mi a külföldi nyaralások során a tengerparti sütkérezés helyett a kulturális értékek felfedezésében, a helyiek életvitelének megismerésében leljük örömünket. Számunkra ez a természetes, ahogy az is, hogy rendre meg is mutatjuk ezeket a fotókat, hogy másoknak is örömöt szerezzenek szépségükkel.

Olaszország virágzó erkélyei

Olaszország virágzó erkélyei

Sokan talán túlzásnak találják, hogy az utcákat róva a virágimádók szinte minden virágot lencsevégre kapnak. De miért lenne a túlzás a szépség megörökítése?

Nagy utazó és lelkes virágimádó olvasónk, Juhász Éva annyi sok szépség után most a virágos Olaszországba invitál bennünket.

“Nem telik el úgy év, hogy ne menjek el Olaszországba. Egyszerűen ezt nem lehet meguuni. Már az első kávé az autópályán, aztán az isteni éttermek, a hangos olasz családok a tengerparton, a fagyi, mind mind hiányoznak. Az élményes ládikóm jó darabig táplálozik a láttottakból, hallottakból, az ízleltekből. A csomagtartó tele persze, és már nem cipőt meg ruhát veszünk, hanem tésztákat, tortellinit, friis pestot, kávékat: mert egy jó darabig kitart így otthon is az Olaszország feeling. És persze virágok, de arról nem mesélek, szokás szerint csak a képek.”

Nagyon köszönjük a csodálatos fotókat Juhász Évának!

További írások a virágos Olaszországról

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük