Ne legyenek többé üres városok!

Tudom, hogy nem érdemes visszasírni a múltat. Azzal is tisztában vagyok, hogy soha többé nem lesz már olyan az életünk, mint pár évvel ezelőtt volt. De álmodozni és tenni érte lehet! Magam kis eszközeivel szeretném segíteni, hogy beinduljon a hazai turizmus és ne legyenek többé üres városok. Ezért most rendkívüli lehetőséget hirdetek vendéglátó- és szálláshelyeknek, kiállítótermeknek, idegenvezetőknek, utazási irodáknak, kis településeknek, városoknak. Mindenkinek, akinek bármi köze van az utazáshoz és a kultúrához. Élj a lehetőséggel és induljanak újra az utazási élményszerzések!

Ne legyenek többé üres városok!

Nagyon szeretném, ha minél előbb visszakapnánk régi életünket és szabadon hódolhatnánk kedvenc időtöltésünknek, az utazásnak.
Örülnék, ha beindulna a belföldi turizmus is és megtelnének a vendéglátóhelyek, szállások. Nemcsak online járhatnánk múzeumba és színházi előadást sem a kanapéről néznénk. A színészek is megkaphatnák a megérdemelt tapsokat és nem az üres nézőtér előtt kellene hajlonganiuk.

Bármennyire is szeretném, a vírust eltüntetni nem tudom. Az eszközeim korlátozottak, de ha egy kicsit is segíteni tudok, akkor azt szívesen teszem.

Mit tudok ajánlani?

A Közel és távol blogot 2018-ban indítottam utazási témában. A blog dinamikusan fejlődő olvasó táborral rendelkezik, az utóbbi fél évben az a havi oldalletöltések száma 15.000-40.000 között mozgott. A negatív rekord a koronavírus legkeményebb hónapjaiban volt. Most már ismét kezd emelkedni a látogatottság is várhatóan már júniusban ismét elérjük és meghaladjuk a 40.000-es oldalmegtekintést.

Erre a blogra kínálok most ingyenes megjelenési lehetőséget a turizmusban és kultúra terjesztésében érintett személyek, gazdálkodó személyek részére.

Szívesen veszek úti beszámolókat, utazók számára hasznos tartalmakat, bemutatkozásokat, programajánlókat, stb. A cikk tartalmára vonatkozóan annyi kitételem van, hogy az ne legyen politikai tartalmú, kirekesztő, szexista és szerencsejátékkal kapcsolatos.

A cikk terjedelme 300 és 10.000 karakter legyen, maximum 8 fotóval és maximum 3 linkkel.

A nagyjuco(kukac)kozelestavol.hu email címre várom az elkészített anyagokat, 2021. május 15-ig, amelyeket alapesetben 1-2 napon belül megjelenítek a blogon. Naponta maximum egy ilyen a cikket teszek közzé, azok beérkezési sorrendjében. Ha esetleg sok anyag érkezik egyszerre, akkor több nap is eltelhet a közzétételig.

A megjelentetett cikk a későbbiekben is fennmarad az oldalon, kereshető, hivatkozható, megosztható. A nagy portálokra kitett PR cikkekkel ellentétben hatalmas előnyt jelent, hogy míg ott a tartalmakat 8-12 hónap után törlik, a blogomra felkerült cikkek az „idők végezetéig” fent maradnak. Azokra később is rátalálnak a keresőmotorok és az olvasók és azokat én is időnként újra megosztom több média felületen.

Az oldalra kerülő cikkek jól keresőoptimalizáltak, így egyre több látogató érkezik a Google és egyéb keresőmotorokból is.

A cikkeket a megjelenésük után több felületen is népszerűsítem:
– Facebook saját oldalak kb. 40.000 rajongó,
– Facebook saját csoportok kb 100.000 tag,
– Facebook utazós, nem saját csoportok kb. 30.000 tag,
– saját hírlevél, 4.400 feliratkozó.

Fenttartom magamnak a jogot, hogy eldöntsem, a megjelenítésre ajánlott cikk megfelel-e az én értékrendemnek és az olvasóim érdeklődésének, igényének. Ha nem, akkor sajnálattal visszautasítom annak megjelenítését.

Szeretettel várom tehát a cikkeket, hogy ezek megjelenítésével és sok ember elérésével támogassam az életünk újraindítását.

Ha van egy olyan ismerősöd, akinek jól jönne egy kis ingyen hírnév, nyugodtan küldd el neki az ajánlatom.

Élj a lehetőséggel és induljanak újra az utazási élményszerzések!

Update: A felhívás lejárt, de ha szeretnél szállásoddal megjelenni az oldalon, akkor igen méltányos áron lehetőséget biztosítok rá. A Médiajánlatomból többet is megtudhatsz a lehetőségről, az árral és megjelenéssel kapcsolatban pedig kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

2 hozzászólás

 1. Fazekas Judit szerint:

  Kedves Juco,
  Papp Lászlóné Ilona kedves ismerősöm küldte át a lehetőséget a blogodban történő megjelenés lehetőségét. Élni szeretnék vele amennyiben lehet. Vendégházam van Hajdúszoboszlón. A neve Villa Toscana.
  Üdv
  Judit

  • Nagy Jucó szerint:

   Kedves Judit!
   Szívesen várom a bemutatkozást 2021. május 15-ig, ahogy a cikkben is írtam, a nagyjuco(kukac)kozelestavol.hu email címre.
   Minden jót kívánok: Jucó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük