Mesés éjszakai kalandok várnak a Mini Magyarország makettparkban

Mesés éjszakai kalandok várják a látogatókat a szarvasi Mini Magyarország makettparkban az éj legrövidebb éjszakáján. 2021. június 26-án, a Múzeumok Éjszakáján egyedülálló fényfestés keretében különleges megvilágítást kapnak a mini épületek, a fákon különleges alakzatok táncolnak majd, és a gombnyomásra indítható kis vonatok is világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak.  

Mesés éjszakai kalandok várnak a Mini Magyarország makettparkban

Mesés éjszakai kalandok a Mini Magyarország makettparkban

A Szarvasi Arborétum mellett található Mini Magyarország makettpark 2013. április 10-én nyílt meg magánerős turisztikai beruházásaként. Az ország legnagyobb, és egyben egyetlen interaktív makettparkja a történelmi Magyarország mértani középpontjában állva mutatja be hazánk történelmét, hagyományait, és építészeti nevezetességeit. tt található az ország leghosszabb szabadtéri modellvasút -hálózata is, amelyen a magyar vasúttörténet legszebb vonatai a látogatók által gombnyomásra irányíthatóak.

Mesés éjszakai kalandok várnak a Mini Magyarország makettparkban

A park munkatársai a 2021. június 26-i Múzeumok Éjaszakájára feledhetetlen programokat ígérnek.

Ezen az estén a „vetítővászon” a Mini Magyarország makettpark lesz, ahol a kicsinyített épületek varázslatos színekben pompáznak majd az év legrövidebb éjszakáján! 💥✨🤩
A Mini Magyarország makettpark épületeinek ablakaiban fények gyúlnak, ráadásul ! 🚂 💯💁‍♂️
A makettparkban elhelyezett lampionok és fluoreszkáló kövek, a mini Balatont mécsesek világítják meg, illetve a Szarvasi Arborétum fényfestett fái mind-mind az Ezeregyéjszaka meséire emlékeztetnek.
Az est folyamán különleges világító karkötőkkel ajándékozzuk meg a hozzánk érkező gyerekeket! 👶 – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Végül egy jó hír: a Mini Magyarország makettpark és a Szarvasi Arborétum védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Bővebb információ a park hivatalos oldalán olvasható.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük