Megvan az ország legszebb adventi dekorációja 2019-ben

Végetért a Magyarország legszebb adventi dekorációja 2019 verseny. Itt a végeredmény. Köszönjük a nevezéseket és a szavazatokat! Gratulálunk az eredményekhez!

Ismét bebizonyosodott, hogy az országban nagyon sok szép adventi dokoráció van és a kis közösségek képesek összefogásra egy jó ügy érdekében. 

A legszebb dekoráció kiválasztása közönségszavazással történt. Több mint egy hét állt rendelkezésre a nevezések beküldésére. Majd második körben az egy hetes szavazási szakasz következett. A beköltött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra kerültek feltöltésre településenként külön-külön albumba.

A verseny győztese az a dekoráció lett, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezett a szavazás lezárásának időpontjáig. 

Azért, hogy ne kerüljenek hátrányba az egy fotóval nevezők sem, a végeredmény megállapításánál csak is az albumra leadott reakció gombok kerülnek figyelembe véve. Tehát ehhez nem kerül hozzáadásra az egyes fotókra nyomot tetszikek száma.

Nem is húzom tovább az idegeidet, mutatom a végeredményt!

Magyarország legszebb adventi dekorációja 2019 eredmény

1. helyezett Tabdi

2. helyezett Györtelek

3. helyezett Tiszaalpár

Tabdi 642
Győrtelek581
Tiszaalpár445
Sajóbábony420
Aggtelek275
Gamás196
Kékics182
Sződliget165
Tápióbicske128
Szigetsezntmiklós 7
Fót *4 (406)

* Fót nevezésvel kapcsolatban egy kis félreértés történt. Nem az albumra, hanem a fotóra érkeztek a szavazatok. Valószínűen nem jó linket osztottak meg a szavazatokat kérve. Egyetlen fotóval neveztek, ami a versenykiírás szerint szintén albumba került feltöltésre és az albumra leadott szavazatok számítottak a végeredménynél. Ez náluk csupán 4 volt, így az utolsó helyre kerültek. A fotóra leadott tetszikek számával viszont az előkelő 5. helyet sikerült volna megszerezniük.

Gratulálok az eredményekhez!

Nyeremény: A verseny kiírásban az írtam, hogy „első három helyezett jutalma, hogy a Közel és távol blogon megjelenik róluk egy írás. Ez lehet a nyertesek által megírt és rendelkezésre bocsátott bemutatkozó anyag vagy általam írt interjú vagy település ismertető a díjazott kérésének megfelelően.”

Tekintettel arra, hogy a nevezések között voltak olyanok, akik nem egy települést képviseltek, hanem egy virágüzletet, akik számára a nyeremény semmi előnynel nem járna, némileg módosítottam a nyereményen.

Egy részt nemcsak az első három helyezettnek, hanem valamennyi nevezett településnek felajánom a a Közel és távol blogon megjelenik róluk egy írás. Remélem mindenki él majd a lehetőséggel.

A virágkötőkkel pedig egy interjút készítek, amit a viragotegymosolyert.hu oldalon jelentetek meg.

A nevezés beküldökkel hamarosan felveszem a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a továbbiakat. A településekről szóló írások majd januárban jelennek meg itt, a Közel és távol blogon.

Adventi dekorációk 2019 – videó

További cikkek Magyarország legszebb adventi dekorációja 2019 versenyről

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük