Már vásárolhatsz ajándékutalványt a budapesti Madame Tussauds panoptikumba

Örömmel fedeztem fel a napokban, hogy már vásárolhatók ajándékutalványok a budapesti Madame Tussauds panoptikumba. A 2023 első felében megnyíló múzeum Madame Tussauds csodálatos világát hozza el híres emberek viaszfiguráinak formájában. A 2022. december 27-ig vásárolható ajándékutalvánnyal a nyitást megelőzően, az elsők között lehet majd lefoglalni a látogatás tervezett időpontját és beváltani az ajándékutalványt tényleges belépőjegyre.

Freddie Mercury viaszfigurája az amszterdami Madame Tussauds panoptikumban
Freddie Mercury viaszfigurája az amszterdami Madame Tussauds panoptikumban

Ajándékutalvány a budapesti Madame Tussauds panoptikumba

2021-ben hallottam először arról, hogy budapest szívében is nyílik egy Madame Tussauds panoktikum. Akkor 2022-es évi nyitásról szóltak a hírek. Azóta rendszeresen figyeltem, hogy van-e valami újabb hír a nyitásról.

Egy négy napos amszterdami kiruccanás során jártam Amszterdam híres terén, a Dam téren található Madame Tussauds panoptikumban, ami teljesen magával ragadt. Azóta vártam, hogy egyszer Magyarországon is nyíljon egy viaszmúzeum, amiben ráadásul hazánk nagyjainak viaszszobra is megcsodálható.

Most úgy tűnik, egyre közelebb ez a lehetőség, mert elkezdték a belépőjegyre váltható ajándékutalványok értékesítését.

„Hollywood, London, Tokió és több világváros után Budapest belvárosában is hamarosan eléd tárul a Madame Tussauds titkokkal övezett, felejthetetlen világa. Nálunk bámulatos környezetben, izgalmas és szórakoztató módon kerülhetsz a nemzetközi szupersztárok, világhírű magyarok és történelmünk nagyjai közelébe.

Ajándékozz örök élményt!
Most egy különleges ünnepi lehetőség keretében ajándékutalványt vásárolhatsz tőlünk, mellyel a nyitást megelőzően elsők között tudod majd lefoglalni a látogatás tervezett időpontját és beváltani az ajándékutalványt tényleges belépőjegyre.

Ne gondolkodj sokáig, ajánlatunk csak korlátozott ideig, 2022. december 27-ig él.” olvasható a panoptikum hivatalos oldalán.

A budapesti lesz az első teljesen franchise-rendszerben működő Madame Tussauds panoptikum a világon.

A budapesti figurák kiben létét egyelőre hét lakat alatt őrzik, bár én úgy értesültem, hogy Zámbó Jimmy viaszfiguráját már készítik. Egyes hírek szerint a nyugat-londoni Actonban, az egyetlen működő figura-manufaktúrában 50 bábu készül Budapestnek.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük