Legszebb adventi dekoráció verseny 2019 nevezettjei – videó

Félidejéhez érkezett a legszebb adventi dekoráció verseny 2019 szavazási szakasza. Már eddig is nagyon sok szavazat érkezett, de biztos vagyok benne, hogy vannak még tartalékok és a vasárnap éjféli zárásig igen nagy hajrá várható. Hogy könnyebb legyen a döntés, egy videót készítettem a varázslatos dekorációkból.

Legszebb adventi dekoráció verseny 2019

Többen is későn kaptak észbe, hogy jelentkezni kellett volna a 2019-es kültéri adventi dekorációs versenybe. Magam is sajnálom, de a szabályokat betartókkal szemben tisztességtelen lett volna a későn jelentkezők nevezésének elfogadása. Szomorúan ugyan, de ezeket elutasítottam.

A több mint egy hetes nevezési határidő lejárta után 2019. december 9-én délben indult el a szavazás, ami 2019. december 15-én éjfélig tart.

Annyira szépek és varászlatosak a benevezett dekorációk, hogy úgy gondoltam, jó lenne ezeket egyben is látni, ezért készítettem egy videót.

Remélem, hogy a zenei aláfestéssel kiegészített videó segítséget nyújt a szavazáshoz is és 2019. december 16-án valóban a legszebb dekorációt hirdethetjük ki nyertesként. Nekem több kedvencem is van, képtelen lennék dönteni.

Legszebb adventi dekoráció verseny 2019 nevezettjei – videó

A videóban abc sorrendben szerepelnek a települések. Akik több fotót is küldtek, azoknak valamennyi fényképe belekerült a videóba.

Kattintsd és csodáld meg a nevezettek varázslatos dekorációit!

2016-os verseny nevezettjeinek videói

Köszönöm a megosztásokat!
  • 214
  • 2
  •  
  •  
  • 214
  •  
  • 2
  •  

Nézd meg ezeket is!

Te is jártál egy csodálatos helyen és szívesen megosztanád velünk fotóidat, gondolataidat? Várjuk szeretettel!
Csatlakozz a Közel és távol Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos információról, érdekességről!

Iratkozz fel a Közel és távol hírlevélre, hogy minden fontos utazási hír, információ eljusson hozzád!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük