Legszebb adventi dekoráció verseny 2019 nevezettjei – videó

Félidejéhez érkezett a legszebb adventi dekoráció verseny 2019 szavazási szakasza. Már eddig is nagyon sok szavazat érkezett, de biztos vagyok benne, hogy vannak még tartalékok és a vasárnap éjféli szavazat zárásig igen nagy hajrá várható. Hogy könnyebb legyen a döntés, egy videót is készítettem a varázslatos dekorációkból. Nézd meg a videót és szavazz, hogy a valóban a legszebb dekoráció legyen a nyertes!

Legszebb adventi dekoráció verseny 2019

Többen is későn kaptak észbe, hogy jelentkezni kellett volna a 2019-es kültéri adventi dekorációs versenybe. Magam is sajnálom, de a szabályokat betartókkal szemben tisztességtelen lett volna a későn jelentkezők nevezésének elfogadása. Szomorúan ugyan, de ezeket elutasítottam.

A több mint egy hetes nevezési határidő lejárta után 2019. december 9-én délben indult el a szavazás, ami 2019. december 15-én éjfélig tart.

Annyira szépek és varászlatosak a benevezett dekorációk, hogy úgy gondoltam, jó lenne ezeket egyben is látni, ezért készítettem egy videót.

Remélem, hogy a zenei aláfestéssel kiegészített videó segítséget nyújt a szavazáshoz is és 2019. december 16-án valóban a legszebb dekorációt hirdethetjük ki nyertesként. Nekem több kedvencem is van, képtelen lennék dönteni.

Legszebb adventi dekoráció verseny 2019 nevezettjei – videó

A videóban abc sorrendben szerepelnek a települések. Akik több fotót is küldtek, azoknak valamennyi fényképe belekerült a videóba.

Kattintsd és csodáld meg a nevezettek varázslatos dekorációit!

2016-os verseny nevezettjeinek videói

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük