Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny végeredménye

Itt van, kialakult és megérkezett a Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny végeredménye. Köszönjük a nevezéseket és a szavazatokat! Gratulálunk az eredményekhez!

Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny végeredménye
Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny 1. helyezett : Hímesháza

Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny végeredménye

Az idei versenyre csupán hét nevezés érkezett, de a színvonalra nem lehet panasz. Egytől egyik ötletesek, szépek és szerethetőek voltak. A nevezésekhez küldött kisérőszövegekből pedig azt is megtudtuk, hogy többségűket összefogással és szívvel-lélekkel készítették.

A beküldött dekorációk közül a nyertes kiválasztása közönségszavazással történt. Több mint egy hét állt rendelkezésre a nevezések beküldésére. Majd második körben az egy hetes szavazási szakasz következett. A beköltött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra kerültek feltöltésre településenként külön-külön albumba.

A verseny győztese az a dekoráció lett, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezett a szavazás lezárásának időpontjáig. Ahogy a szavazás elindításánál is rögzítésre került, csak az albumokra leadott tetszikek számítottak, a tehát ehhez nem került hozzáadásra az egyes fotókra nyomot tetszikek száma.

Magyarország legszebb adventi dekorációja 2020 verseny végeredménye

1. helyezett: Hímesháza

2. helyezett: Kalocsa

3. helyzetett: Budakeszi

Leadott szavazatok száma

Nevezett településSzavazatok számaHelyezés
Budakeszi1243.
Halásztelek127.
Hímesháza4541.
Kalocsa3972.
Nagyfüged196.
Nagytótfalu1224.
Tápióbicske545.

Gratulálok az eredményekhez!

Nyeremény: A verseny kiírásban az írtam, hogy “első három helyezett jutalma, hogy a Közel és távol blogon megjelenik róluk egy írás. Ez lehet a nyertesek által megírt és rendelkezésre bocsátott bemutatkozó anyag vagy általam írt interjú vagy település ismertető a díjazott kérésének megfelelően.”

Tekintettel a résztvevők alacsony számára nemcsak az első három helyezettnek, hanem valamennyi nevezett településnek felajánom, hogy a Közel és távol blogon megjelenik róluk egy írás. Remélem mindenki él majd a lehetőséggel.

A nevezést beküldökkel hamarosan felveszem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a továbbiakat. A településekről szóló írások majd januárban jelennek meg itt, a Közel és távol blogon.

Legszebb adventi dekoráció verseny 2020 nevezettjei – videó

A videóban abc sorrendben szerepelnek a települések. Akik több fotót is küldtek, azoknak valamennyi fényképe belekerült a videóba.

Kattintsd és csodáld meg a nevezettek varázslatos dekorációit!

További cikkek Magyarország legszebb adventi dekorációja 2020 versenyről

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük