Keressük együtt az ország legszebb adventi dekorációját!

Apró falvak, pár száz lelkes települések főterein is egyre gyakrabban csodálhatunk meg ünnepváró dekorációkat. 2016 után most újra itt a lehetőség, hogy ezeket a gyöngyszemeket megismerje az egész ország. Nevezésre fel! Győzzön a jobb és derüljön ki, hol ékeskedik a legszebb adventi dekoráció.

Bécsi karácsonyi vásár

2016-ban, amikor meghirdettem a legszebb adventi dekorációk versenyét, azt hittem, hogy csupán egy-két jelentkező lesz majd. Ezzel szemben 26 település ünnepi dekorációját nevezték be. Volt olyan város, ahonnan két jelölés is érkezett. Hatalmas küzdelemben végül Aszód város adventi koszorúja diadalmaskodott, több mint 1.200 szavazatot szerezve. A győztes jutalma nem más volt, mint írtam egy bejegyzést Aszódról, a Galgamente fővárosáról.

Nagy örömömre citrom díjra nem érkezett nevezés.

Magyarország legszebb adventi dekorációja 2019 – versenykiírás

Keressük tehát az ország legszebb köztéri adventi koszorúját, pontosabban adventi dekorációját. Sőt citrom díjra is lehet pályázni, ha valamelyik településen olyan adventi koszorút állítottak fel, ami kiveri a biztosítékot.

Mi ez a legszebb adventi dekoráció verseny?

A verseny célja: Minél szélesebb körben megismertessük az ünnepi fénybe öltözött településeket és vágyat ébresszünk a felkeresésükre.

A verseny menete: Első körben emailben küldött fotókkal (maximum 3) lehet nevezni az adventi koszorúkat, majd a második körben közönség szavazással dől el, melyik település adventi koszorúja viselheti a legszebb adventi koszorú címet.

Nevezési határidő: 2019. december 8. 23:59

Szavazás időszaka: 2019. december 9. 12:00 – december 15. 23:59

Hogy lehet köztéri adventi koszorút nevezni?

Nevezési feltételek: magánszemélyek, önkormányzatok, egyesületek, civil szervezetek, intézmények egyaránt nevezhetnek az ünnepi dekorációról készített minimum 1, maximum 3 jó minőségű fotóval és pár soros bemutatásával.

Adventi koszorút és minden egyéb köztéri adventi dekorációt (betlehem, karácsonyfa,stb) a nagyjuco@kozelestavol.hu címre küldött emailben lehet nevezni a versenybe. Adventi koszorút bárki benevezhet, akár a készítője, akár bárki más. A fotókra vonatkozóan sincs kikötés, amatőr és profi fotósok munkáit egyaránt szívesen látom.

Nevezés elküldése: a nevezéseket a nagyjuco@kozelestavol.hu email címre várom 2019. december 8. 23:59-ig.

A nevezéshez kérem megadni:

  • fotó(k), egy elégséges, de egy dekorációról maximum három küldhető be,
  • adventi koszorú helye (település neve, közterület neve),
  • legszebb koszorú címre vagy citrom díjra szól-e a nevezés,
  • benevező neve,

Kiegészítő információk, amik nem szükségesek a nevezéshez, de szívesen veszem:

  • rövid leírás (miért tetszik, mik vannak rajta, stb),
  • a dekoráció készítője,
  • méretei (átmérő, magasság),
  • bármi, amit fontosnak tartasz a szavazás szempontjából, lehet pl. egy link, ahol további fotók találhatók.

A beérkezett nevezéseket 24 órán belül visszaigazolom. Kérem, ha nem érkezik meg a nevezés visszaigazolása, vagy kézbesíthetetlen üzenettel visszapattan a levél, jelezzék a nagyjucoka@gmail.com címen.

Verseny nyereménye

Győztes kiválasztása: a beköltött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra kerülnek feltöltésre a nevezési határidő lejárta után településenként külön albumba. Majd egy hetes szavazási időszak kezdődik.

A verseny győztese az a dekoráció lesz, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezik a szavazás lezárásának időpontjáig. Nem érdemes tehát a nem tetsziket nyomni az ellenfelekre, mert az is őket segíti.

Nyeremény: A verseny első három helyezettjének jutalma, hogy a Közel és távol blogon megjelenik róluk egy írás. Ez lehet a nyertesek által megírt és rendelkezésre bocsátott bemutatkozó anyag vagy általam írt interjú vagy település ismertető a díjazott kérésének megfelelően.

Nevezz és találjuk meg együtt az ország legszebb adventi koszorúját!

Legszebb adventi dekoráció 2016 – videó

Nézd meg a 2016-os nevezettek alkotásait!

https://youtu.be/cwHJphLTDL8

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük