Kedvezményes biztosítás a gondtalan utazásért

Pár napja, amikor megírtam a „A ne spórolj a biztosítással az utazás során.” bejegyzést, nem gondoltam, hogy egyszer majd épp az ellenkezőjére foglak biztatni. Szuper lehetőség hullott az ölembe, amit nem hagyhattam ki. 

Közel és távol biztosítás kedvezmény

UPDATE: 2018. december 13 után a kedvezmény már nem él, a kupon nem használható fel.

Ha figyelmesen olvastad az előző bejegyzésemet, akkor tudod, hogy a lényege az volt, hogy utasbiztosítás nélkül semmiképp ne indulj el külföldre. Tudom miről beszélek, hisz saját magam is megtapasztaltam a biztosítás elengedhetetlenségét.

Azt mondom, igen is, spórolj a biztosítással, ha megteheted. Persze ne úgy, hogy például az autóra nem kötsz biztosítást vagy baleset esetére csak korlátozott összegig fizető biztosítást kötsz, vagy ami még rosszabb, biztosítás nélkül indulsz el.

Spórol a biztosításon a Közel és távol blog olvasójaként!

Hazánk elismert online utazási biztosítás közvetítője, a Biztositas.hu felajánlotta, hogy a Közel és távol blog olvasónak 10 % kedvezményt ad az oldalon megkötött biztosításuk végösszegéből. Ugye, hogy ezt nem hagyhattam ki?

Kérdezheted, hogy hol van itt az átverés. Megnyugtatlak, sehol.

A biztositas.hu nem számol fel plusz díjakat, hogy aztán abból könnyen adhasson kedvezményt. A biztosításokat a biztosítók árain kínálja és a végösszegből valóban levonja a 10%-ot. Az oldal néhány alapvető kérdés megválaszolása után összegyűjti a legtöbb magyar biztosító releváns ajánlatát és jól összehasonlítható formában kilistázza. Az árak és a biztosítási feltételek ismeretében aztán bárki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Igen, jól olvastad.

Kedvezményes biztosítások: 10% kedvezmény az olvasóknak

Biztositas.hu oldallal kötött megállapodásom keretében most 10% kedvezmény kaphatsz a biztosítási díjakból. Az oldalon több hazai biztosító ajánlatát hasonlíthatod össze és saját magad választhatod ki a számodra legkedvezőbbet.

Mint említettem, a kedvezményt csak az olvasóm kaphatják meg, amihez egy kuponkóddal tudják igazolni, hogy a Közel és távol blogról érkeztek. A kuponkód: JUCO-2018.

Ha az alábbi képre kattintasz, már meg is nézheted a biztosítási ajánlatokat és automatikusan megkapod a 10 %-os kedveményt, mert a JUCO-2018 kuponkód betöltődik.

Ha még sem így történne, a véglegesítés előtt ne feledd el megadni a JUCO-2018 kódot, mert csakis ezzel jár a 10 % kedvezmény!

A kuponkódot 2018-ban korlátlanul fel lehet használni. Több személyre kötött biztosításnál mindegyikre megjár a 10 %  kedvezmény. A kód nem titkos, nyugodtan áruld el ismerőseidnek is. Legfeljebb majd azt hiszik a biztositas.hu-nál, hogy mindenki az én blogomat olvassa. 🙂

A kedvezmény 2018-ra vonatkozik, de ha lesz rá igény és elég nagy érdeklődés, még az is elképzelhető, hogy jövőre is megkaphatjuk ezt a lehetőséget.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük