Kedvezményes belépéssel zár a DinoPark

November végén téli szünetre megy a KÖKI Bevásárlóközpont tetőteraszán a DinoPark 80 életnagyságú dinoszaurusza, előtte viszont szezonzáró akcióval várják a gyerekeket november 15-26-ig. A paleontológusok szakértői segítségével tervezett, 25 helyszínnel rendelkező élményparkot a gyerekek ebben az időszakban 1000 forintért látogathatják. 

DinoPark plakátja

Téli álomba vonul a DinoPark

Alig pár hónapja írtam arról, hogy DinoPark néven egyedülálló szórakoztató és oktató park nyílt a budapesti KÖKI bevásárlóközpont tetején. Magyarország első, állandó dinoszaurusz-kiállítása 1,5 hektáros területen elterülő mezozoikumi környezetben, 80 dinoszaurusz robotizált és statikus modelljével várja a látogatókat. A paleontológiai játszótéret, DinoHurrikánt, Tanösvényt és az Utazás a Föld múltjába bemutatót kínáló kiállítás áprilistól novemberig, 9 és 19 óra között várja a családokat.

A paleontológusok szakértői segítségével tervezett, életnagyságú dinoszaurusz 25 kamionnal érkeztek Budapestre Lengyelországból. A park összes modelljének gyártása egy évet vett igénybe.

A szórakoztató parkban 80 dinoszaurusz-modell – élethű és mérethű replika – várja a vendégeket. A hatalmas, sokszor mozgó és hangokat kiadó dinók körül egy igazi őskori környezetet alakítottak ki. Az élmények mellett többek között egy tanösvény, egy paleontológiai játszótér és egy, a Föld történetét bemutató múzeum gondoskodik a játékos tanulásról interaktív módon.

dino fej

A park téli zárása előtt 2023. november 26-ig a gyermekek kedvezményes áron, csupán 1000 Ft-ért csodálhatják meg a hatalmas őslényeket.

A DinoPark lakói most négy hónapos téli álomba vonulnak, hogy 2024 áprilisában felfrissülve újra készen álljanak kicsik és nagyok szórakoztatására.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük