Ezek voltak a kedvenceitek 2018-ban

Nem szoktam nagy számadásokat végezni, de így év eleje tájékán szeretek visszanézni az előző évre. Év közben is szoktam nézni, hogy melyek a  legtöbbek által által kedvelt, legtöbbet olvasott Közel és távol bejegyzések. Most meg is mutatom, melyek voltak a kedvenceitek 2018-ban.

Tulipánözön Vácrátóton, kedvenceitek 2018-ban

Bevallom, azért némi meglepetést nekem is okozott a végeredmény. Ahhoz képest, hogy a blogon kb. fele-fele arányban vannak magyar és külföldi tartalmak, a top tízben taroltak a magyar vonatkozású írások. Bár két kastély is beférkőzött az elsők közé, jórészt természet közeli helyszínek végeztek a lista élén.

A kedvenceitek 2018 lista elkészítésekor az egyes cikkek olvasottsági mutatóit vettem figyelembe, nem pedig a lájkok számát. A kettő helyenként jelentősen eltér egymástól. Az első hely kérdése viszont egyáltalán nem vitatott, mindkét mutató alapján Keukenhof a nyertes.

A vizsgálatot az egész blogra vonatkozóan végeztem. Mivel 2018 elején készült ez első bejegyzés, nem feltétlenül volt egyenlő esélye minden cikknek az élre jutnia. A januárban íródottakat 12 hónapban elérhetők voltak, míg a decemberiek csupán egy hónapig.

Na de nézzük is a rangsort!

Kedvenceitek 2018-ban

Hogy tetszik a lista? A Te kedvenced közte van?

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük