Karácsony Múzeum Szentendrén, ahol egész évben karácsony van

A Karácsony Múzeum vagy teljes nevén Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Üzlet a Pest megyei Szentendre egyik különleges látnivalója: itt mindig karácsony van. A több mint 5000 darabból álló magángyűjtemény az év minden napján ingyenesen látogatható. A téli mesevilág különleges karácsonyi díszeket árusító üzletrésszel is kiegészül, ahol igazi kincsekre lelhetünk.

Karácsony Múzeum Szentendrén

Karácsony Múzeum – Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Üzlet Szentendrén

A Hubay Ház, vagyis karácsonyi kiállítás Szentendrén hangulatos belvárosában található, a Bogdányi út felől léphetünk be az üzletbe.

Hubay Éva 2010 adventjén nyitotta meg a magángyűjteményét bemutató és különleges karácsonyi dekorációkat árusító üzletet. A több mint 5000 darabból álló magángyűjteményben különböző technikákkal készített karácsonyi díszeket, ünnepi dekorációkat, valamint üdvözlőlapokat csodálhatunk meg az elmúlt 200 év történetéből. Nagyanyáink hagyományos díszeitől kezdve a legújabb karácsonyi trendekig minden fellelhető a választékban.

A karácsonytörténeti kincsek között sétálva betérhetünk a Mikulás otthonába is.

A karácsonyi kiállatásra a belépés és a fotózás is ingyenes. Az üzlet hatalmas választékában a legújabb karácsonyi trendek dekorációi mellett nagyanyáink díszei is megvásárolhatók.

Különösen a karácsony előtti időszakra és a nyári főszezonra igaz az, hogy hétvégén nagyon sokan vannak, ezért érdemes hétközbeni látogatást tervezni.

Gyerekkel is jó program lehet a karácsonyi múzeum felkeresése, de a sok törekény termék miatt nagy odafigyelést igényel a szülőktől.

A fotók a Karácsony Múzeum Facebook oldaláról származnak, köszönet érte!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük