Kanapé túrákra hív az Idegenvezetők Világnapja 2021

Az Idegenvezetők Világnapja 2021-ben igen sajátos módon kerül megrendezésre. De az mindenképp jó hír, hogy nem marad el. Séták is lesznek, csak másként. A szervezők kanapé túrára várják az érdeklődőket 2021. február 26-án és 27-én.

Idegenvezetők Világnapja 2021

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), valamint a Kereskedelmi Tagozatának idegenvezetői és a Bevásárló- és Tematikus Utcák Menedzsmentje (BUM) a járvány helyzet ellenére 2021-ben is megszervezik fővárosunkban az Idegenvezetők Világnapját. A rendezvény nem jöhetne létre idegenvezetőink önkéntes munkája nélkül.

1990. óta számos országban ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, amely némely európai fővárosban, így Budapesten is több napos ünneppé fejlődött. A budapesti idegenvezetők szinte a kezdetektől csatlakoztak az eseményhez, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata 2003. óta segíti őket a rendezvény megszervezésében.

Az idén nem lesznek közös gyalogos túrák, tematikus séták, tárlatvezetések, épületbejárások, múzeumlátogatások, buszos és hajós városnézések.

Idegenvezetők Világnapja 2021 programjai

A BUM (Bevásárlóutca Menedzsment) a tavaly ősszel és decemberben szervezett sikeres online túrák után, – a lehetőségek figyelembe vételével – most arra buzdít mindenkit, hogy febuár 26-án és 27-én otthonuk kényelméből ismerkedjenek meg Budapest csodálatos épületeivel, részeivel.

„Programok röviden
2021. február 26. (péntek) 15.00 – Ferencvárosi séta II.
2021. február 27. (szombat) 11.00 – Lipótvárosi séta – Danubius kútjától a Duna partjáig

Idegenvezetőink élő adásban, a helyszíneken kalauzolják Önöket okos készülékük segítségével egy zoom webinarium keretében, ahová Önök is bekapcsolódhatnak az online térben, mintha csak egy hagyományos sétán lennénk. Ezt otthonukból, kényelmesen tehetik meg. Nem kell más hozzá, csak egy olyan eszköz (telefon, tablet, laptop, pc), amin nézni tudják a „közvetítést”. Ennél a programnál csak online kapcsolódásra van lehetőség, személyesen nem tudjuk Önöket a helyszínen fogadni. Chat formájában bármikor megoszthatják velünk észrevételeiket.

Az esemény zoom webináriumában való részvétele regisztrációhoz kötött, a visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott séta zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni.”

Jelentkezés és további információk a BUM hivatalos oldalán.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük