Izgalmas és élményteli program vár a Balatonnál a nemszeretem napon is

De jó is lenne, ha a hónapok óta várt szabadság napjai mindig felhőtlenül telnének. Boldogan sütkérezhetnénk a hűs szellőket élvezve a parton vagy kedvünkre lubickolhatnánk a Balatonban. Nem kellene figyelni a viharjelzéseket, hogy mikor tessékelne ki bennünket a Balcsiból. És nem kellene az eső elöl menekülve a szobában punnyadni. Az utóbbi hónapokban azt tettük eleget… A Hellováros applikáció megment téged az esős napok semmittevéseitől. A mobil telefonra és tabletre inygenesen letölthető városfelfedező izgalmas és élményteli programjaival megszínezi a borús napokat is.

Hallováros applikáció a nyraláshoz

 

 

Végre itt a nyár, és lassan visszatérnek az olyan „hétköznapi” dolgok, mint például a nyaralás!

Végre itt a Hellováros applikáció!

És idén úgy tűnik a megszokottnál is többen választják a Balatont, hiszen közel van, imádjuk és ismerjük.

De biztosan ismerjük?

Igen, tudjuk melyik a kedvenc strandunk vagy a kedvenc hekkesünk, hol a legjobb a fagyi, de mennyire ismerjük a látnivalóit, a legszebb városainak történetét?  Ha például nincs strandidő, akkor ücsörgünk az apartmanban vagy a hotel szobában, nézzük a tévét vagy a mobilt, és szinte biztosan nem jut eszünkbe városnézésre indulni.

 

De mi van akkor, ha ez egy játék? Mi van akkor, ha továbbra is nyomkodhatjuk a telefonunkat, de már van értelme, mert jól is szórakozunk közben?

Ezt hozta össze a hello város játék applikáció, (www.hellovaros.hu) amely egy játékra invitál.

Az alkalmazást letöltheted telefonra vagy tabletre QR kóddal 

 

itt:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.appsolution.hellovaros

(egyenlőre androidra, de néhány napon belül már iOS-re is).

 

Egy rövid regisztráció után már kezdheted is a játékot. Az applikáció elárulja, hol van az első pont, ahonnan indul a játék. Ez egyébként Siófokon a Fő tér, és Balatonfüreden a Gyógy tér.

Itt megkapod az első feladatot, és ha sikerült megoldanod, akkor a program elárulja a következő pontot, ahova menned kell. Ott aztán megkapod a következő feladatot, és így tovább.

 

A pontok, amelyeken végig sétálsz, tulajdonképpen a legfőbb nevezetességek, amelyeket így szórakozás közben ismersz meg.

Lehet „csak” játszani is, de minden feladatnál  van egy Info gomb, és ha arra kattintasz, akkor sok érdekességet, anekdotát olvashatsz a városról és a híres lakóiról. És természetesen van egy segítség gomb is, ha elakadnál egy feladatnál 🙂

 

Az a jó benne, hogy nem vagy időhöz kötve. Ha egyszer letöltötted és megvásároltad (1.950.-Ft), akkor örökké a Tiéd. 

Egyébként a www.hellovaros.hu/erdekessegek oldalon mindig találsz jópofa történeteket azokról a településekről, ahol már működik a játék. Mert nemsokára még több városban elérhető lesz a hello város.

Mi kipróbáltuk, és azonkívül, hogy nagyon jól szórakoztunk, megtudtunk sok-sok érdekes dolgot is.

 

Nagyon köszönöm a szuper applikáció megalkotóinak, és a www.hellovaros.hu weboldalnak cikk megjelenéséhez nyújtott támogatását!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük