Itt találkozhatsz Közel és távol utazás tartalmakkal

Bár a blogot nézve úgy tűnhet, hogy a Közel és távol utazás oldalam csupán 2018 elejétől működik, valójában már több mint 10 éve írok utazással kapcsolatos tartalmakat. Most összegyűjtöttem egy bejegyzésbe, milyen felületeken találkozhatsz utazási témájú írásaimmal. 

utazási betegség

Közel és távol – blog belföldi és külföldi utazásokról

Első blogom a gportalon indítottam (nem is tudom létezik-e ez még), emlékeim szerint úgy 2006 környékén. Ezt egyértelműen az utazási emlékeim megosztására használtam és mindig az épp aktuális utazásaim élményeit olvashatták az ismerőseim. Már akik tudtak a létezéséről. Akkor ugyan is nem volt még Facebook, stb. ahol megoszthattam volna, nem sokan látták az írásaimat az biztos.

Aztán 2012-ben kezdtem el a virágutazó bogot írni. Azt hiszem a névből már egyértelműen kitűnik, hogy az egyik fókusz az utazás volt. A virágoknak azért egy kicsit nagyobb teret engedtem itt. A hozzátartozó Facebook oldalon viszont sok szó esett az utazásról. A 2013-ban aztán létrehoztam egy új Facebook oldalt, ami a Minden, ami utazás nevet viselte. Aztán valamikor 2016-ban létrejött a Közel és távol blog a Cafeblog felületen. Ekkor átneveztem a Facebook oldalt is Közel és távol utazásra.

A következő nagy váltás 2018 elején történt, amikor is a cafeblogon töröltem a blogot és saját tárhelyre, a kozelestavol.hu-ra költöztettem. A régi tartalmakat újra írtam és a még aktuálisakat fokozatosan jelentettem az új honlapon. Ekkor elkezdtem a Pinteresten is használni egy külön utazásos táblát és megkezdtem a hírlevelek küldését is.

Majd nem sokkal ezután létrehoztam egy utazós csoportot is és az Instagram oldalamon is megjelentek az utazós tartalmak.

Hát valahogy így alakult.

Közel és távol utazás tartalmak

Ha eddig még nem tetted, itt követhetsz vagy csatlakozhatsz az oldalaimhoz és csoportunkhoz:

Közel és távol blog

https://kozelestavol.hu/

Közel és távol hírlevél

Hírlevél feliratkozás – Közel és távol

Közel és távol Facebook oldal

Közel és távol – utazás kedvelők Facebook csoport

https://www.facebook.com/groups/korutazaskedvelok/

Instragram

Pinterest

https://hu.pinterest.com/nagyjuco/

Youtube

https://www.youtube.com/user/viragutazo

Itt is van egy külön utazásokkal kapcsolatos lejátszási listám, Közel és távol – utazási videók névvel.

Nagy Jucó blogger Facebook oldal

Ha nemcsak utazási fotókat nézegetnél, hanem a virágos képek is érdekelnek, akkor ajánlom figyelmedbe a hivatalos Facebook oldalamat.

https://www.facebook.com/Nagyjucoblogger/

Továbbra is igyekszem hasznos és érdekes tartalmakat megosztani valamennyi felületen. Megköszönöm, ha minél több helyen követed munkásságomat!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük