Ismét lesz Mini Mozdonyok Nagy Napja Szarvason

Ha szeretnétek egy felejthetetlen napot együtt tölteni a családdal, akkor irány Szarvas és a Mini Mozdonyok Nagy Napja! Különösen érdekes programra invitál a Mini Magyarország makettpark 2021. július 11-én, vasárnap, ahol a száguldozó mini vonatok játszák a főszerepet.

Mini Mozdonyok Nagy Napja 2021. július 11 - Szarvas Mini Magyarország

Mini Mozdonyok Nagy Napja 2021. július 11

A MINI MOZDONYOK NAGY NAPJÁN évről-évre egyre több különlegesség várja a vonatok és a vasútmodellek rajongóit.

2021. július1 1-én is (vasárnap) hazánk legnagyobb, több mint hatszáz méter hosszú szabadtéri modellvasút-hálózatán a látogatók egy gombnyomással indíthatják el makettparkunk saját mozdonyait, de idén ismét különleges európai vendégvonatok érkeznek hozzánk kizárólag erre a napra.

A vonatozás élményét hang hatások teszik teljessé. A modellek útja mini hidakon és alagutakon át, a hazai vasúttörténet hőskorát megidéző közel tucatnyi vasútállomás között vezet a Mini Mozdonyok Nagy Napján, a szarvasi Mini Magyarországban.

Igazi kalauzok érkeznek a Vasutasnapra, akik a jegyek kezelése mellett kis sípokkal kedveskednek majd a gyerekeknek. A vasútmodellezés és a vonatok rajongóinak nagy napja lesz július 11-én a Mini Magyarország makettparkban.

Hívnak a mozdonyok, vár a Mini Magyarország makettpark! – szól a hivatalos invitáló.

A rendezvényről további információkat a Mini Magyarország hivatalos oldalán találsz.

A Békés megyei város ezen kívül is rengeteg látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Itt például a szomszédban a Pepi-kertet, azaz a Szarvasi Arborétumot. De van itt vízi színház és Szárazmalom is. A Trianon-emlékműhöz vezető tanösvény, a strand, horgászási, csónakázási és hajózási lehetőségek és szuper szálláshelyek mind arra csábítanak, hogy akár egy egész hetet is eltöltsünk Szarvason.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Fejes János szerint:

    Jó a kínálat és valóban nagyon szép a hely!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük