Iratkozz fel a Közel és távol hírlevél listájára!

Közel és távol hírlevél landolhat júniustól a postádban, ha feliratkozol. A havonta 4-8 alkalommal küldött hírlevelekből értesülhetsz a legújabb utazási hírekről és inspirációkat kaphatsz utazásaid tervezéséhez.

Közel és távol hírlevélre

Az uniós adatvédelmi szabályozás 2018. május 25-i bevezetésével szeretnélek tájékoztatni, ahogy a Közel és távol blogon nem sok minden változott. A természetes személyek adatai eddig is biztonságban voltak és ez ezután sem lesz másként. A legnagyobb változás, hogy az önként jelentkezőknek most már hírleveleket is küldök.

Számomra mindig is kiemelten fontos volt a blogolvasók, hírlevél feliratkozók, üzleti partnereim személyes adatainak védelme. A 2018. május 25-én hatályba lépett Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) szabályozza a velem megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását, ami a cégemre vonatkozóan csak néhány újítást tartalmaz az Info tv. rendelkezéseihez képest.

A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat, egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy a természetes személyek, nagyobb ellenőrzést gyakorolhassanak a személyes adataid gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.

Szeretnék biztosítani mindenkit, ahogy eddig is, a továbbiakban is biztonságban vannak a velem megosztott személyes adatok. Akár hírlevél feliratkozóként, akár a kapcsolatfelvételi űrlapon jutok hozzá személyes adatokhoz, azokat csak is a megadott céllal kezelem és nem adom tovább harmadik félnek.

Szeretném azt is biztosítani, hogy megérts, hogyan használom fel az adataidat a jobb és személyre szabottabb olvasói élmény biztosítása érdekében.

A fenti okokból frissítettem az Általános Szerződési Feltételeimet (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztatót. Az új, 2018. május 25-től érvényes szabályzatok információt nyújtanak személyes adataid honlapjaimon történő felhasználásáról.

Neked nincs semmilyen különösebb teendőd, de javaslom, hogy tekints át milyen változások történtek az Adatkezelési tájékozóban, hogy tisztában legyél a Téged érintő változásokkal.

Az ÁSZF elérhetősége:

https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/ASZF.pdf

Az adatkezelési tájékoztató elérhetősége:

https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/Adatkezelesi-tajekoztato.pdf

Remélem a rengeteg szabály nem riasztott el a feliratkozástól.

Közel és távol hírlevél feliratkozás

A havonta 4-8 alkalommal küldött hírlevelekből értesülhetsz a legújabb utazási hírekről és inspirációkat kaphatsz utazásaid tervezéséhez.

Kattints, iratkozz fel és hamarosan küldöm az első hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás – Közel és távol

Ne feledd, hogy a hírlevél feliratkozás két lépéses, úgynevezett Opt-in rendszerben történik, az első emailben küldött linkre kattintással válik véglegessé.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük