Interaktív programokkal vár az Utazás kiállítás 2024

A látogatói igényeknek megfelelően megújulva, interaktív programokkal kiegészülve várja az utazás szerelmeseit 46. Utazás Kiállítás 2024. február 22. és 25. között a Hungexpo területén. Hazánk elsőszámú turisztikai kiállítására közel harminc országból érkeznek a kiállítók. A belföldi díszvendég Gyula, a külföldi díszvendég pedig az aranyhomokos strandok országa, Bulgária lesz.

Utazás kiállítás 2023

46. Utazás kiállítás 2024. február 22-25

Az Utazás kiállítás első alkalommal 1978 márciusában került megrendezésre. Az elmúlt 40 évben az Utazás kiállítás még mindig a legnagyobb idegenforgalmi vásár hazánkban és a régióban is ott van a legjobbak között. A kiállítás a szakemberek és a nagyközönség számára egyaránt szezonnyitó rendezvénynek számít.

A 46. Utazás kiállítás a kiállítók bemutatkozása mellett ismét számos szakmai és nagyközönség számára érdekes programmal várja az érdeklődőket. A visszatérő nagysikerű elemek mellett több új program is várja az érdeklődőket.

Idén is visszatér a Járatlan Utakon Fesztivál előadásainak semmihez sem fogható hangulata, de nem marad el a kiállítás színpadának zenés, táncos vagy akár beszélgetős műsora.

A Blogger Találkozó szombati és vasárnapi programján a legismertebb hazai utazó bloggerek beszélnek élményeikről, kalandjaikról a színpadon.

A Fesztivál Szigeten több hazai fesztivál is bemutatkozik, de nem marad el az Afrika Expo sem.

A megújult UtazásNemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják.

 A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Az utazás kilállítás a Budapest Boat Show–al, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show–al egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a családokat. Hisz az interaktív programokkal kiegészült kiállítás minden korosztály számára élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít.

További információk és jegyvásárlás a hivatalos oldalon.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük