Induljon el egyedi élményekért

Ki ne kedvelné a kalandokat és valami szokatlan esemény megélését? Hiszen már gyermekkorunkban is tengeri utazóra, tengerészre vagy kalózokra játszottunk. Vonzott a tenger, a hajók, az ismeretlen. Éppen egy ilyen kaland jelenthet számunkra egy nem mindennapi szabadságot. Ha változást szeretnénk és ráuntunk a vízparti napozásra, elegendő, ha kibérelünk egy hajót és új kalandok keresésére indulunk. A jacktbérlés egy kitűnő lehetőség, ami jó adag izgalmat és végtelen szabadságot ad a kellemes kikapcsolódáshoz.

jacktbérlés

Menjünk a kalandok elébe

Ki ne szeretne az életében átélni egy igazi kalandot, kipróbálni valami újat és szórakoztatót? Hiszen mire is emlékeznénk idősebb korunkban, ha semmilyen kalandban nem volt részünk? Kétségtelen, hogy az életben sok olyan dolog létezik, amelyek csábítanak és vonzók a számunkra. Van, aki a hőlégballonos repülést szeretné kipróbálni, van aki az ejtőernyős ugrást, míg mások a tenger mélyét kutatnák fel szívesen vagy a tenger alatti világ szépségeit fedeznék fel.  De vannak olyanok, akiket a nyílt tengeren történő hajózás vonz. Semmi sem helyettesíti azt az érzést, amikor a szél borzolja az ember haját, míg arcát a nap felé tartva figyeli a tenger hullámait.

Sokan előnyben részesítik a hagyományos szabadsággal szemben, mert egy jó adag izgalmat, kalandokat és egyúttal kiváló szórakozást is biztosít. A jachtbérlés rendkívül népszerű pl. a Horvát-, Görög- vagy Törökországban nyaralók között.

Az Adriai tengernek egyszerűen senki sem tud nemet mondani

Szinte mindenki ismeri az Adriai tenger szépségeit és a partja mentén fekvő ország páratlan természeti látnivalóit és az ország lakóinak a kultúráját. Horvátországot nyaranta számos turista keresi fel egész Európából, új élményekre, a szabadság kellemes eltöltése és nagyszerű pihenésre vágyva.

Az Adriai tenger főként azúrkék vizével, a tiszta tengerpartjaival és meleg idővel várja a turistákat. És melyik kiránduló ne szeretné kipróbálni a hajós kirándulást? Itt azonban nem feltétlen egyetlen hajóútra gondolunk. A hajók több személy részére és több napra állnak rendelkezésre. A hajók bérleti díja elfogadható összegű, főleg akkor, ha több családtag vagy egy baráti társaság részére kölcsönözzük ki. Mindenképpen érdemes vitorláshajót bérelni, mert a hajós kalandokat csak a megfelelő társasággal történő utazáskor lehet csak igazából megélni.

A kép forrása:

Aunging / Shutterstock.com

/X/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük