Imádlak 2019 – soha rosszabb év kezdetet

Számomra nagyon jól indult az új év. Már az év első munkanapján megkaptam a Mindenütt jóóó – Travel blog által meghirdetett blogger verseny nyereményét. Nagyon köszönöm a szavazatokat!

Még karácsony előtt írtam a versenyről és kértem támogató szavazataitokat. Kattints, ha lemaradtál róla!

A szavazás 2018. december 26-ig tartott és 27-én kaptam az örömteli hírt, hogy a szoros versenyben rám, vagyis az én bejegyzésemre érkezett a legtöbb szavazat. Igazán nagy megtiszteltetés ennyi jó blog és blogger között megnyerni egy ilyen versenyt. Nagyon köszönöm ezúton is a támogatásokat!

De ejtsünk néhány szót a nyereményekről is.

Az egyik ajándékot, a csoda szép 2019-es naptárt Albert Bernadette, a Mindenuttjooo.blogspot.com bloggere biztosította. A saját utazási fotóival ékesített naptár sok régi emléket idézett fel bennem. Van köztük több álom úti cél is és sajnos olyan is, amit nem ismertem fel. A nürnbergi karácsonyi vásár képeslapjára írta fel Bernadette a jó kívánságait.

Az ajándék másik fele pedig egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amit 2019 év végéig válthatok be az utipoggyasz.hu webáruházban. Bár már többször nézelődtem a hasznos utazási kellékeket kínáló webshopban, még soha nem vásároltam. Hamarosan már ez is múlt idő lesz.

Nagyon köszönöm a nyereményt a felajánlóknak: a Mindenütt jóó travel blog tulajdonosának, Bernadette-nek és az utipoggyasz.hu webáruháznak!

Utazzatok sokat 2019-ben és olvassátok Bernadette blogját is, ahol rengeteg érdekes, sok fotóval illusztrált bejegyzést találtok!

https://mindenuttjooo.blogspot.com/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük