Így készíthetsz ingyenes animált térképet az utazásról

Különösen egy, a világot átszelő utazás útvonalának megörökítésére jöhet jól az ingyenes és online érthető Mult.dev oldal szolgáltatása. A bárki által elkészíthető ingyenes animált térkép látványosan szemlélteti az utazási útvonalat és távolságokat. A végeredmény egy kis videó, amit megoszthatunk, vagy akár online is bemutathatunk ismerőseinknek.

Ingyenes animált térkép készítése az utazásról

Ingyenes animált térkép készítése az utazásról

Eddig többnyire csak olyan honlapokat és applikációkat mutattam be, amelyeket az utazs tervezéséhez vagy épp az utazás közben használhatunk. Ezek segítenek megtalálni a legjobb szállást, megkötni az utasbiztosítást, tájékozódni a célország be- és kiutazási szabályairól.

Most egy olyan olyan online programot ajánlook, amellyel az utazás után kápráztathatjuk el a családot vagy épp a barátokat.

Ingyen használhatjuk a Mult.dev weboldalt és az ott található azonos nevű online alkalmazást. Segítségével látványos animált térképeket készíthetünk. Az alkalmazás trükkösen szemlélteti a különböző desztinációk közötti kapcsolatokat, úgy animálja ezeket, mintha az egész világon átutaztunk volna.

Megadhatjuk azt is, hogy milyen közlekedési eszközzel (autó, repülőgép, hajó, stb) tettük meg a két helyszín közötti távolságot. Ha nagyon nem jön az ihletet, megnézhetjük az előre elkészített négy animációt is.

Az egyszerűen és gyorsan elkészíthető rövid videó MP4-es formátumban készül, amit azután letölthetünk, weboldalba ágyazhatunk. Egy linket is kapunk hozzá, hogy bármikor újra megnézhessük online vagy megosztahassuk ismerőseinkkel.

Újra átélni és másokkal átéletni nem tudjuk ugyan az utazási élményt, de arra jó a kis program, hogy nosztalgiázzunk vele egy kicsit és mások számára is látványossá tegyük a megtett utat.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük