Idén újra lesz Művészetek Völgye Fesztivál

Július 23. és augusztus 1. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja, a 30. Művészetek Völgye Fesztivál. A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal vár kicsiket és nagyokat Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

Művészetek Völgye Fesztivál - Kapolcs légi felvétel
Készítette: Civertan – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=73292444

Művészetek Völgye Fesztivál

A Balaton-felvidék összművészeti fesztiválját 1989. július 31-én rendezték meg először. Az ötlet Márta István zeneszerzőtől származik. Kezdeményezésére megalakult a fesztivált is tulajdonló Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet, 25 évig volt igazgatója az eseménynek. 2015-ben az Egylet 50%-os résztulajdonosságával megalakult a Művészetek Völgye Nonprofit Kft.

A fesztivál Kapolcs, Vigántpetend, és Taliándörögd helyszínein zajlik, július végén, augusztus elején és mintegy 10 napon át tart. A rendezvények között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek.

2021. július 23. és augusztus 1. között immár 30. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye Fesztivált. Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön közel 1500 különleges programmal várja a különlges kulturális élményekre éhezőket.

A koncerteken, színházi előadásokon és irodalmi esteken túl egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők a jubileumi eseményre. ,

Az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás az idén is garantált

A részletes program az esemény hivatalos oldalán található, ahonnan a programfüzet is letölthető.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük