Ismerd meg a bájos Szentendrét a Hello város applikációval!

Ugye emlékszel még, hogy nyáron ajánlottam a szuper Hello város applikációt Siófok és Balatonfüred titkainak megfejtéséhez? Vége a nyárnak, a Balaton már nem olyan vonzó célpont számunkra. A városfelfedező applikáció fejlesztői azonban erre is gondoltak. Nyáron sem lógatták a lábukat: most már Pécs és a csodálatos Szentendre is felfedezhető játékosan. Sőt mi több, ha most letöltöd a telefonodra a programot és megvásárolod a szentendrei játékot, egy isteni házi forró csokit kapsz ajándékba az Édeni Édességek Boltjában Szentendrén. Nézzük is, mi az a Hello város Szentendre!

Hello város Szentendre

Hello város Szentendre

Ha megkérdezik, melyik a kedvenc kisvárosod Magyarországon, mit felelsz? Te is azok közé tartozol, akinél az első ötben benne van Szentendre?

Nem csodálkozom, ha így van, mert ennek a kis „ékszerdoboznak” is nevezett településnek annyira egyedi a hangulata, hogy aki egyszer ott járt, újra és újra szívesen visszatér. Egyszerűen nem lehet megunni.

Hello város Szentendre

De miért különbözik ennyire minden más városunktól Szentendre? Amikor azt mondjuk, színes házai, mediterrán hangulata, szűk sikátorai varázsolnak el leginkább, akkor tudjuk, minek köszönhető ez a nálunk szokatlan városkép? Vajon kik éltek itt, kik voltak, akik létrehozták ezt a mai napig minden látogatóját elbájoló kisvárost?

Most a Hello Város telefonos játék alkalmazás segítségével megismerheted Szentendre látnivalóit, történetét, hírességeit egy játék keretében.

Ráadásul, ha letöltöd az alkalmazást és megvásárolod a szentendrei programot (1.450.-Ft), akkor most ajándékba adunk egy isteni házi forró csokit az Édeni Édességek Boltjában Szentendrén.

Hogy működik?

Egy rövid regisztráció után már kezdheted is a játékot. Az applikáció elárulja, hol van az első pont, ahonnan indul a játék. Ez egyébként a Köszöntő szobor a Duna korzón, ahova az alkalmazásba beágyazott google útvonal oda is vezet.

Itt megkapod az első feladatot, és ha sikerült megoldanod, akkor a program elárulja a következő pontot, ahova menned kell. Ott aztán megkapod a következő feladatot, és így tovább.  A pontok, amelyeken végig sétálsz, tulajdonképpen a legfőbb nevezetességek, amelyeket így szórakozás közben ismersz meg. Lehet „csak” játszani is, de minden feladatnál  van egy Info gomb, és ha arra kattintasz, akkor sok érdekességet, anekdotát olvashatsz a városról és a híres lakóiról. És természetesen van egy segítség gomb is, ha elakadnál egy feladatnál :-).

Bővebb információt a www.hellovaros.hu vagy a https://www.facebook.com/hellovaros-103666261403109 oldalon találsz.

Jó játékot kívánok!

Nagyon köszönöm a szuper applikáció megalkotóinak, és a www.hellovaros.hu weboldalnak cikk megjelenéséhez nyújtott támogatását!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük