Hadres karácsonyi vására, ha valami egyedire vágysz

Hadres karácsonyi vására igazi különlegesség. A Bécstől északra fekvő településen nem a nagyvárosok megszokott karácsonyi forgataga és fényűző csillogása vár. Egyedi hangulata, kézműves termékei és látványos felvonulása miatt megér egy kiruccanást. Na és ott a finom disznósült is!

Hadres

Hadres karácsonyi vására

Házi Fritz Gabriella olvasónk ajánlotta az osztrák város karácsonyi vásárát.

„Szeretnék egy nagyon érdekes helyet ajánlani. Hadres Kellergasse,, Bezirk Hollabrunn, Pulkautal. Ausztriában található Bécstől északra. Tavaly jártam először ott, de az idén is készülünk menni. Ez egy pincesor, több mint 50 pincével. A vásár a pincék előtt és a pincékben található. Kézzel készített dolgokkal. Saját termékekkel, természetes anyagokból. Ez egy olyan vásár, ami nincsen tele giccsekkel. Ha valakit érdekel, az Internet oldalukon képgaléria is van. Érdemes megnézni. Nekem egy igaz élmény volt.

Hadres

Hadres

Hadres

Hadres

Ez egy nagyon érdekes dolog. Ebben a ládában van a disznóhús sütve. Nagyon finom az íze. Érdemes megkóstolni.

Két hétvégén van ez a vásár. Mi szombaton voltunk. Kb. 17 órakor volt a felvonulás. Jöttek, és végigvonultak az egész soron. Cukorkát szórtak a látogatók közé. Azonkívül a táv felénél van egy nagy jászol. Előtte énekelnek és adventtel kapcsolatos verseket történeteket olvasnak fel. Idén december 8-9-én, és 15-16-án lesz 13-18 óra között. Érdemes időben menni.”

Hadres

Hadres

Hadres

Nagyon köszönöm Házi Fritz Gabriellának az ajánlást!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük