Előszezoni árakkal és újdonságokkal vár Hajdúszoboszló

Az egyik legkedveltebb fürdővárosunk Hajdúszoboszló is újra kitárja ajtajait. Gyógyulhatunk és lubuckolhatunk Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a megújult apartmanokban  előszezoni árakért hajthatjuk álomra a fejünket. És hogy ezeken túl mi minden újdonsággal vár Hajdúszoboszló, arról Papp Lászlóné Ilona, az Ilona apartmanok háziassszonya mesélt. 

Újdonságokkal vár Hajdúszoboszló

Fürdő és múzeum

Biztos értesültek róla, hogy május 1-től kinyitott a közel 100 éves Hungarospa Hajdúszoboszló. Európa legnagyobb fürdőkomplexumában a Gyógyfürdő, Strand, Aqua-Palace fedett élményfürdő és az Árpád Uszoda is várja a vendégeket.

A Gyógyfürdőben ismét folynak az orvosi vizsgálat után igénybe vehető gyógykezelések. A nyári szezonra még a fiatalok kedvence, Magyarország első csúszdaparadicsoma, az Aquapark tárja ki kapuit.

Két újdonsággal is várják Hajdúszoboszlón a vendégeket ebben az évben. Elkészül a szezonra a Strand új wellness fürdője a Privát zóna. Valamint a Bocskai István Múzeumban átadják a Fejedelmi Kincstárat, ahol Bocskai István erdélyi fejedelem koronájának és jogarának hiteles másolatát láthatják az érdeklődők.

Ilona apartmanok újdonságai Hajdúszoboszlón

A kormányrendeletnek megfelelően május 2-tól mi is, az Ilona Apartman Hajdúszoboszlón fogadjuk a vendégeinket. Az elmúlt 6 hónapos bezárás számunkra nagyon hasznosan, sok munkával telt. Felújítottuk az apartmanokat.

A családi vállalkozásban üzemeltetett apartmanokat, családilag, saját kezűleg újítottuk, szépítettük. Új fürdőszobákat, konyhákat alakítottunk ki, festettünk, tapétáztunk, laminált padlót raktunk.

Szigeteltünk, matracot, bútort cseréltünk, hogy a nyitásra egy korszerűbb, új környezetben tudjuk fogadni vendégeinket.
https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/

A fürdőkomplexummal szemben lévő apartmanházunkat nagyon szeretik a vendégeink, különösen azért, mert központban van. Innen minden karnyújtásnyira elérhető. Étterem, bevásárlás, programok. Előttünk a Szent István park, Harangház. Valamint még azért is, mert minden családnak önálló, komplett lakása van, saját fürdőszobával, konyhával terasszal.

Legkedvezőbb csomag ajánlatunkkal az elő- és utószezonban, a gyógykúrára érkező vendégeknek szeretnénk kedveskedni, amit félpanzióval együtt kínálunk.

Ezt most a késői nyitás miatt április 30 helyett, június 12-ig kedvező, tavalyi, előszezoni
árban foglalhatnak le: https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/nyugdijasbarat-szallashely/

Korábban is mindig, de most különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra, takarításra, fertőtlenítésre.
A vendégek távozása után ózongenerátorral fertőtlenítjük az apartmanokat.
A bejáratoknál kézfertőtlenítőt helyeztünk ki. A fürdőszobákban a folyékony szappan mellett, fertőtlenítő kézmosó és egyéb tisztító és fertőtlenítő szerek is rendelkezésre állnak.

Az nyitásra elkészült az apartmanház virtuális sétája, a 3D film, amelyet ide kattintva érhet el:
https://my.matterport.com/show/?m=FpGxWEAbmUE
Segítségével bebarangolhatja a házat, sétálhat a szobákban, kiválaszthatja melyikben szeretne pihenni.

Önt is várom nagy szeretettel! Papp Lászlóné Ilona +3630 3985356

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük