Elindult a magyar nyelvű univerzális szálláskereső, a cozycozy.com

Az utazástervezés egyik időigényes és sarkalotos pontja a szálláskeresés. Órákba telhet, míg a hatalmas kínálatban sikerül megtalálni a legjobb ár-érték arányú szabad szálláshelyet. Még akkor is, így járhatunk, ha a szállás összehasonlító vagy gyűjtő oldalakon keresgélünk. A most már magyarul is elérhető és magyar szállások között is kereső cozycozy.com univerzális szálláskereső jelentősen megkönnyíti az ideális szálláshely megtalálását. A magyar-francia fejlesztésű szállás összehasonlító több szempontú szűrési feltételekkel közel 20.000 belföldi szállás között keres, olyan foglalási oldalak kínálatát összehasonlítva, mint az Airbnb, a Booking.com vagy a Szállás.hu. Elég csak ezen az egy oldalon böngészni, hisz egyszerre keres hotelek, hostelek, vendégházak, apartmanok, nyaralók, panziók, vendégfogadók és szinte minden között, ami szállásnak minősül a világ bármely részéről.

Cozycozy.com, a magyar nyelvű univerzális szálláskereső

Cozycozy.com, a magyar nyelvű univerzális szálláskereső

Több mint 20 000 belföldi szállással, most magyar nyelven indul a cozycozy.com, hogy nálunk is forradalmasítsa a szálláskeresést

 A világon egyedülálló módon, magyar fejlesztésnek köszönhetően, egyetlen kereséssel érhetjük el az összes jelentős online szállásfoglalási oldal részletes kínálatát és a legjobb árakat.

 Egy maroknyi magyar és francia iparági veterán, Szathmáry Örs és Pierre Bonelli társalapítók vezetésével – ugyanez a csapat építette fel a világ egyik legnagyobb online repülőjegykeresőjét, a liligo.com-ot – most Magyarországon is elindította a cozycozy.com univerzális szálláskeresőt. A cozycozy.com használatával könnyedén összehasonlítható a magyarok által is gyakran használt foglalási oldalak teljes kínálata, többek között olyanoké is, mint az Airbnb, a Booking.com, vagy éppen a Szállás.hu.

 Jó szállást találni az interneten – finoman fogalmazva is – körülményes. Nem azért, mert nincs, ellenkezőleg: egyre több a szállás és egyre több a szállásokat kisebb-nagyobb mértékbe tömörítő online foglalási oldalak száma is. Mi, utazók pedig kirakós módjára próbáljuk töredék információkból összerakni, hogy valójában mit, hol, milyen kondíciókkal tudnánk lefoglalni, és még rutinunk, vagy kitartásunk ellenére sem lehetünk biztosak abban, hogy végül a legjobb szállást foglaltuk-e le. Ez a tarthatatlan állapot hozta újra össze a liligo.com-ot felépítő csapatot, hogy először Franciaországban és most végre Magyarországon is elindítsa univerzális szálláskereső szolgáltatását a cozycozy.com-ot.

Cozycozy.com, a magyar nyelvű univerzális szálláskereső

Magyar fejlesztő csapat globális ambíciókkal

„Az egész csapattal, de főleg a 10 fős budapesti fejlesztőbrigáddal, már nagyon vártuk, hogy végre magyar nyelven és a magyarok által használt foglalási oldalak kínálatában is lehessen keresni a cozycozy-val” – kezdi Szathmáry Örs társalapító, a termékfejlesztés és a budapesti iroda vezetője. „A pandémia sok dologban keresztülhúzta a számításainkat, de ezek ellenére is jó ütemben tudtunk haladni, és most a magyar verzióval egy időben további 23 országban tudtunk elindulni.”

A cozycozy.com az indulás óta, minden más keresőnél több, közel 20 millió szállást lokalizált az interneten, közöttük hoteleket, airbnb-ket, panziókat, kempingeket, hosteleket, és szinte mindent, ami szállásként lefoglalható. Szathmáry Örs hozzáteszi: „Mi egy univerzális kereső vagyunk, a foglalásokat nem mi bonyolítjuk, hanem az olyan, a magyar utazó számára is jól ismert platformok, mint a Booking.com, az Airbnb vagy éppen a Szállás.hu, melyek közül globálisan már most több, mint 100-zal állunk kapcsolatban. Számunkra csak ez a fajta üzleti modell enged elég mozgásteret ahhoz, hogy 100%-ban az utazók mellett kötelezhessük el magunkat.”

Túl az első, több mint 4 millió Eurós befektetésen

Az alapítók – közöttük 3 magyar szakemberrel – már túl vannak egy első körös, közel 1,5 milliárd Forint értékű befektetésen, amit Franciaország egyik legsikeresebb befektető cége, a Daphni vezetett.

Hirdetés (X)

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük