Csepeli jégpálya, az ország legkülönlegesebb jégpályája – videó

Az utóbbi években egyre több lehetőség nyílik a korcsolyázási szenvedélyünk gyakorlására. Karácsony előtt szinte minden nagyobb városban és a nagyobb budapesti kerületekben is megnyílnak a jégpályák. A csepeli jégpálya 2022. november 25-én 17.00-kor nyit a Szent Imre téren, ahol az országban egyedülálló különleges jégfolyosón róhatjuk a köröket. A csúszkálásban elfáradt kicsik és nagyok, valamint didergő kísérőik, a pálya melletti melegedőben és a büfében regenerálódhatnak és kényeztethetik magukat. Egy légi felvételeket tartalmazó videónak köszönhetően most te is megcsodálhatod a csepeli jégparkot, ami 2023. január végéig várja a korizni vágyókat.

csepeli jégpálya 2018

Csepeli jégpálya, Csepeli Jégpark

A Csepeli Jégpark az ország egyetlen jégfolyosós jégpályája, ahol hangulatos világítás mellett, gyönyörűen feldíszített fákkal körbevéve korcsolyázhatunk.

A fedetlen, több mint 2000 négyzetméteres fantasztikus panorámájú pálya egy 800 négyzetméteres, egy kisebb, 300 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres tanuló pályából áll, amiket 2,5 méter széles, 250 méternyi jégfolyosó köt össze.

A csúszkálásban elfáradt kicsik és nagyok, valamint didergő kísérőik, a pálya melletti melegedőben és a büfében regenerálódhatnak és kényeztethetik magukat.

A pályán minden hétköznap 16 órától gyermek haladó, 17 órától kezdő csoportos korcsolyaoktatás folyik. A felnőttek csütörtökönként 18 órától tanulhatnak meg korizni.

Nyitva tartás: 2022. november 25. és 2023. január 31.

hétköznap 14 és 21 óra között
hétvégén, munkaszüneti napokon és tanítási szünetben 8 és 21 óra között
december 24-én és 31-én 8 és 16 óra között

A belépő ára:

3 éves kor felett 2000 Ft

Csepelieknek lakcímkártya felmutatásával mindössze 1200 forint.

A helyszínen korcsolya bérlésre is lehetőség van.

Csepeli Jégpark videón

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük