Budapest 360 fokban, ahogy még nem láttad

Szeretek Budapesten turista lenni. Imádok csak úgy elindulni és felfedezni újra a fő látványosságokat, megkeresni a kevésbé ismert, de megragadó helyeket. Izgalmas letérni a jól ismert utakról és felfelé is nézve rácsodálkozni elődeink építészeti remekeire. És szeretem nézni az új technikával készült filmeket is, amelyek azoknak is bemutatják szépséges fővárosunkat, akik egyébként nem jutnak el ide. Most egy különleges videót hoztam, amelyben Budapest 360 fokban látható. A különleges technikának köszönhetően egyszerűen szétnézhetsz a leghíresebb épületek, látnivalók közvetlen közelében is.

Budapest 360 fokban

Budapest 360 fokban videó

A Budapest 306 fokban videó rendkívüli módon mutatja be a magyar főváros szépségeit. Az interaktív videó a lenyűgöző város legfontosabb látnivalóit – például a Parlamentet, a Lánchídat, a Citadellát, a Dohány utcai zsinagógát és a gyönyörű Bazilikát – mutatja be folyamatosan változó, 360°-os nézőpontokból. A nézőpontokat a nézők változtathatját, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen irányból felfedezzék a látnivalókat.

A virtuális útra indulva a kurzorral elforgathatjuk a kameraállást, és minden szemszögből megcsodálhatjuk Budapest lenyűgöző történelmi épületeinek minden részletét és lélegzetelállító panorámáját.

A film olyan módon mutatja be a magyar főváros nevezetességeit, ahogy egyébként nem láthatjuk.

Indítsd el és állítsd meg kedvedre, hogy alaposan megszemlélhess minden apró részletet.

További budapesti látnivalók

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük