BizHU HELP: biztosítási applikáció külföldi utazásokhoz is

A mobiltelefon az utazásoknál is mindig velem van és van rajta néhány applikáció, amit segít, hogy jobban sikerüljön az utazás. Nemcsak a térképekre gondolok. Telepítve van például a BizHU HELP 0-24 MOBILAPPLIKÁCIÓ, ami egy komplex segélyhívó és -szolgáltató alkalmazás. Az alkalmazás magyar nyelvű és magyar fejlesztésű, így pont azt tartalmazza, amire nekünk szükségünk lehet.

BIZHU Help mobil applikáció

BizHU HELP a nap 24 órájában azonnali segítséget ad a leggyakoribb problémákra, amik egy utazás során előfordulhatnak. Élő hangos tanácsadás és segélyvonal is elérhető belőle. A díjmentes applikációval könnyedén megoldhatod a váratlan helyzeteket.

Néhány utazáskor hasznos szolgáltatás a BizHU HELP menüből

Autó help: Ingyenes javítás szervezés, szakember küldés 1 órán belüli kiszállással az alábbi esetekben: Autómentő, autó javító (Sárga Angyal) küldése, ingyenes javítás szervezés. Műszaki vizsgához, szervizhez, állapotfelméréséhez, eredetiség vizsgálathoz ingyenes műhely kereső. Vészelhárítás akár 1 órán belül!

Viharelőrejelző: Ingyenes viharriasztás Magyarország területén lévő helyszínekre irányítószámok alapján, általában 2 órával az esemény előtt. A riasztások push üzenet formájában érkeznek okostelefonra.

Bajban külföldön: Segélyhívó számok listája országonként, magyar külképviseletek elérhetőségei, utazási biztosítók assistance központjainak elérhetőségei + hasznos tanácsok külföldi problémák esetére.

A bajban külföldön menü szolgáltatásai

Segélyhívó számok listája országonként, magyar külképviseletek elérhetőségei, utazási biztosítók assistance központjainak elérhetőségei + hasznos tanácsok külföldi problémák esetére.

Utazási biztosító felhívása
Utazási biztosítók 0-24 órás elérhetőségei külföldről. Amennyiben külföldön szorul segítségre és rendelkezik érvényes utasbiztosítással, javasoljuk, hogy először mindenképpen utazási biztosítójához forduljon.

Konzulátusok elérhetőségei
Itt megtalálja az Ön által kiválasztott országban működő magyarországi külképviselet(ek) telefonos elérhetőségeit.

További segítség témakörönként
Ebben a menüpontban hasznos tanácsokat olvashat arra az esetre, ha ellopják bankkártyáját, készpénzét, balesetet szenved, problémái támadnak egyéni vagy szervezett utazással, lekéste repülőjét, valamilyen, autóval kapcsolatos kérdése lenne, illetve tanácsokat talál egyéb jogi kérdésekben is.

Szerintem az mondanom sem kell, hogy csak a telefonos segítségek igénybe vétele, a javításszervezés és az applikáció használata díjmentes. A felhasználóknak az igényelt és a szakemberek által elvégzett hibaelhárítási szolgáltatásokért (szerelés-javítás) fizetniük kell.

A BizHu HELP mobil applikáció Android, IOS és Windows phone telefonokra egyaránt elérhető. Keresd a saját áruházadban!

További olvasnivalók biztosításokról

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük