10 helyszínen vár az Állatkertek Éjszakája 2022

2022. augusztus utolsó péntekjén már tizenegyedik alkalommal rendezik meg országszerte az Állatkertek Éjszakáját. Az ország 10 állati jó helye változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várja a családokat. A meghirdetett programokat elnézve garantálható, hogy az Állatkertek Éjszakája 2022-ben is méltó zárása lesz a nyári szezonnak és sok feledhetetlen percet nyújt a rendezvényekre kilátogató állatbarátoknak.

Fővárosi Állat- és Növénykert, a budapesti állatkert - Elefántház

Állatkertek Éjszakája 2022

Az Állatkertek Éjszakája kezdeményezés még 2012-ben indult, és azóta hagyománnyá és igen kedvelt, sokak által várt rendezvénnyé vált. A családok szívesen töltik a nyári vakáció utolsó péntek estéjét valamelyik állatkertben vagy állatparkban. Egyes helyszíneken szombati programok kínálattal találkozhatunk.

Az eseményt a legtöbb helyszínen augusztus 26-án, pénteken rendezik. Az egyetlen kivétel ezalól a Pécsi Állatkert, ahol az Állatkertek Éjszakáját 2022 augusztus 27-én, szombaton tartják.

2022-ben a Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagjai közül összesen tíz intézményben, az alábbiakban lesznek programok az Állatkertek Éjszakáján:

Időpont: 2022. augusztus 26, illetve 27

A pontos nyitvatartási időkért és a részletes programkínálatért érdemes felkeresni az egyes állatkertek saját honlapját és közösségi média felületeit, ahol minden aktualitást közzé tesznek.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük